Τοπικά

Καληνύχτα Δυτική Αχαΐα !!!

Καληνύχτα Δυτική Αχαΐα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ούτε τώρα , ούτε αύριο , ούτε ποτέ !!!

Καληνύχτα Δυτική Αχαΐα … Καληνύχτα , γιατί αυτός ο τόπος δε θα πάει ποτέ μπροστά ! Για το απλό λόγο πως κανείς δε το θέλει. 

Κλεισμένοι όλοι στο μικρόκοσμό τους , στις αυταπάτες τους , στα προβλήματα τους , στο εγώ τους , στην ψευτοκουλτούρα τους , κριτικάρουν , ιντριγκάρουν , γελάνε με τα προβλήματα των συνανθρώπων; τους και θα έδιναν τα πάντα να είναι αυτοί που θα πατήσουν τα δάχτυλα για να πέσουν στο γκρεμό.

Άτομα που τους διακατέχει ο μικροπρεπισμός , η αμορφωσιά , η ειρωνεία. Άτομα που δημιουργούν γκέτα , με χαρακτήρα εγκληματικής οργάνωσης , κλειστά λόμπι και μικροπολιτικές. Άτομα που τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει. Άτομα που τους θυμήθηκε να γυρίσουν εκεί που ήταν πριν χρόνια γιατί έτσι έμαθαν (η δεν έμαθαν να κάνουν κάτι άλλο) και άτομα που τους σπρώχνεις να πάνε μπροστά αλλά γουστάρουν να πηγαίνουν πίσω ! Άτομα που τα παντελόνια νομίζουν πως είναι μόνο ρούχο , παίζοντας τις ευθύνες ping – pong εις βάρος του αυτονόητου και της κοινής λογικής.

Γέμισε η Δυτική Αχαΐα Γιουσουφάκια , ξυπόλητους κουμανταδόρους , με στόχο να σώσουν την δική τους παρτίδα , αδιαφορώντας για το σύνολο ! Τώρα ,τότε και πάντα !!! Παρανομαστής , το χρήμα …. Αριθμητής , η πολιτική … ψάχνοντας την απόλυτη ισορροπία που θα δώσει τα πάντα στις κλίκες και θα καταστρέψει το σύνολο !!!

Και το χειρότερο …. 

Μια νεολαία της Δυτικής Αχαΐας χαμένη μεταξύ ορατών και αοράτων , μεταξύ ποτού και ναρκωτικών , μεταξύ αισθήσεων και παραισθήσεων. Μια νεολαία ανίκανη να πάρει τις τύχες τις στην πλάτη. Ήδη παραδομένη και νικημένη … Και οι ελάχιστοι που προσπαθούν αποθαρρύνονται από την σαπίλα που βλέπουν καθημερινά … και φεύγουν… Φεύγουν για να προκόψουν … και κατακρίνονται γι αυτό …

Να μην ξυπνήσει κανείς … και η μιζέρια σ αυτόν τον τόπο ειναι επιλογή … Δική μας επιλογή

Καληνύχτα Δυτική Αχαΐα !!!