Τοπικά

westcity editorial – Κράζεις… Θαυμάζεις ….

Νέα Δυτικής Αχαΐας , westcity
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δημοσιογράφοι; ….Δημοσιοκάφροι…. Δημοσιολόγοι…. Δημοσιοσχετίστες…. “Δημόσιοι” Υπάλληλοι – σ αυτή τη χώρα ότι δηλώσεις είσαι άλλωστε !!!!

Ενόχλησε και μάλιστα πολύ η συνεχώς αυξανόμενη ροή και επισκεψιμότητα του westcity .gr . Λογικό,  μιας  και όταν “είσαι” ημιμαθής προσπαθείς με ημίμετρα να προλάβεις τις εξελίξεις. Λογικό, όταν ρέει ο κομπλεξισμός στο αίμα σου. Λογικό,  καθώς έτσι σ έμαθε το “σύστημα”.

Στο westcity.gr δε δηλώσαμε ποτέ ότι διεκδικούμε βραβείο Pulitzer , Βραβεία Μπότση , βραβεία δημοσιογραφικά παντώς είδους. Με λίγα λόγια δε δηλώσαμε ποτέ  “επαγγελματίες” ή “επαγγελματίες δημοσιογράφοι” . Δηλώσαμε από την αρχή  “ερασιτέχνες” ,  “ΧΩΡΙΣ ερασιτεχνισμούς” . Χωρίς να ερχόμαστε σε αντιδικία ή διένεξη με οποιονδήποτε προσπαθεί να προβάλει ή να αναδείξει,  είτε προβλήματα, είτε παραλείψεις , είτε χαρούμενες στιγμές της πόλης μας, του Δήμου μας. Την πόλη μας που εμείς γεννηθήκαμε ΕΔΩ . Μεγαλώσαμε ΕΔΩ . Πήγαμε σχολείο ΕΔΩ . Κάναμε φιλίες και παρέες ΕΔΩ . παντρευτήκαμε ΕΔΩ . Κάναμε παιδιά ΕΔΩ , και τα μεγαλώνουμε ΕΔΩ.

ΔΕΝ ήρθαμε ουρανοκατέβατοι , ΔΕΝ ξεμείναμε από δουλειά και ήρθαμε να “φάμε” , ΔΕΝ μπήκαμε “σώγαμπροι” που λένε και στα χωριά μας,  ΔΕΝ “αβαντάραμε” έργα , ΔΕΝ μπήκαμε γραφεία τύπου – “ατύπου” , ΔΕΝ κάναμε “και καλά” δημόσιες σχέσεις , ΔΕΝ κουβεντιάζαμε φωναχτά τα προβλήματα των νέων  , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ.

Εμείς χαιρόμαστε με την πρόοδο του τόπου μας γιατί αφορά τα παιδιά μας, ΟΧΙ απλά τη δουλειά μας.

Χαιρόμαστε γιατί βλέπουμε τη “φάτσα” μας να παρτάρει Σάββατο βράδυ στην πόλη μας ή να φωνάζει για την Αχαϊκάρα μας  ή να πανηγυρίζει στο κλειστό για το Μπάσκετ και το Βόλευ μας.

ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ , όσες φορές βλέπουμε τη μούρη μας αποτυπωμένη στην οθόνη, και του κολλητού μας , και της παρέας μας, και του γείτονά μας. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ…..ανελέητα κάθε φορά που μαζευόμαστε 2.000 Αχαγιώτες στο γήπεδο. Και κάπως έτσι γίνονται 5, 10, 20, 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΛΙΚ.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Χαιρόμαστε γιατί στο νέο Δημόσιο ΙΕΚ της πόλης μας, μπορεί εύκολα ο κάθε συμπολίτης  μας , από τον πλέον αδαή έως τον πιο “έμπειρο επαγγελματία” του είδους , να μάθει ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές χειρισμού υπολογιστή και κυρίως ΙΝΤΕΡΝΕΤ , που τόσο απαραίτητο είναι στην εποχή μας. Έτσι ώστε να μπορεί ΕΥΚΟΛΑ και χωρίς να ΕΚΤΊΘΕΤΑΙ να ξεχωρίζει τη διαφορά του ΑΠΛΟΥ ΚΛΙΚ , με αυτή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.

Στο westcity.gr δε φιλτράρουμε ειδήσεις , δεν δίνουμε “προτεραιότητες” , δεν εξασφαλίζουμε “αποκλειστικές” συνεντεύξεις , δεν κουκουλώνουμε θέματα, δημοσιεύοντας άλλα ανούσια από πάνω….αποκαλώντας τα…ροή !

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ δε οποιονδήποτε έχει απευθυνθεί στο westcity.gr , για οποιοδήποτε θέμα του, από τους έχοντες τις πλέον υψηλές θεσμικές θέσεις της πόλης, έως και τον πιο απλό συμπολίτη μας , να μας αναφέρει, εάν κόπηκε ποτέ, από το πιο απλό δελτίου Τύπου , έως και η πλέον μακροσκελή ανακοίνωση.

ΑΝΤΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ….

Εάν και συνηθίζεται στην αρχή να γίνονται οι συστάσεις , αν και για εμάς τόσα χρόνια δε χρειάζεται, καθώς καθημερινά χαιρετιόμαστε στους δρόμους της πόλης μας, το westcity.gr έχει και ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ που όλοι γνωρίζετε. Και εκτός από αυτά, έχει και ΑΦΜ , έχει κάνει έναρξη επιτηδεύματος , ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ , και αποδίδει η ίδια η επιχείρηση στο κράτος , αυτά που νομίμως πρέπει. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι, αλλά και να φαίνεται και να αποδεικνύει ότι είναι τίμια. ΟΛΑ τα στοιχεία του westcity (νομικά , φορολογικά, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ κλπ) είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή σε όλους,  ΧΩΡΙΣ Τρίγωνα, Τρίγωνες, Τετράγωνες και κυκλικές κινήσεις που καταλήγουν στα ίδια “συνήθη” πρόσωπα.

Εμείς θα τα λέμε. Όποτε χρειάζεται από εδώ , καθημερινά στους δρόμους της Αχαγιάς μας και σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.

Και θα χαιρετιόμαστε χτυπώντας την πλάτη.

Και θα κοιταζόμαστε στα μάτια.

Γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, δεν έχουμε κάτι για να ντραπούμε.

Μπορούν άραγε όλοι οι “επαγγελματίες”  να το κάνουν αυτό ;;;;;;

ΥΓ. 1 …. κανε μου λιγάκι….κλικ !!!

ΥΓ. 2 …. #follow_the_leader

ΥΓ. 3 … #makry_to_editorial #poly_i_kourasi #pame_gia_masaz

Westcity