Τοπικά

Το φωτεινό Αστέρι ευχαρίστησε το Σύλλογο Γυναικών Μελισσάνθη

Φωτεινό Αστέρι Έκκληση για βοήθεια , Σχολική ετοιμότητα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η Εθελοντική δράση “ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ”καθώς και η Εθελόντριες του Φωτεινού Αστεριού Γκριμπουρα Αλεξάνδρα και η Αντωνιάδη Βίβιαν εκπρόσωποι στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Μελισσάνθη για την στήριξη και την προσφορά τους σε τρόφιμα για το 16 χρονο αγόρι που οι γονείς του απευθύνθηκαν στην εθελοντική δράση Το Φωτεινό Αστέρι και ζήτησαν την Βοήθεια μας.

Το Θαλάσσιο παιχνίδι που ο 16 χρόνος χτύπησε σε αυχένα και σπονδυλική στήλη είναι σε πλήρη ακινησία το παιδί.Ενώ σήμερα νοσηλεύεται στο Ωνασιο λογω καποιων επιπλοκών .Οι οικογένεια του 16 αγοριού αποτελείται από 6 μέλη. Ενώ ο πατέρας είναι άνεργος και η οικογένεια άπορη.

Η έκκληση για νάρθηκα το νούμερο medium μας τον πρόσφεραν στο Φωτεινό Αστέρι.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ” ΜΕΛΙΣΑΝΘΗ “πέρα από το νάρθηκα που μου πρόσφερε δεν έμεινε εκεί. Ο Σύλλογος αποτελείται από 90 κυρίες του χωριού ΛΑΠΠΑ και οι κυρίες πρόσφεραν βοήθεια ανθρωπιά σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στην έκκληση ανθρωπιάς του 16 χρόνου αγοριού και της οικογένειας του.Η περιοχή της ΔΥΤΙΚΉΣ ΑΧΑΪΑΣ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ “ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ” Πρόσφερε ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΟΝ 16 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ που έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.

Κυρία Βάσω Λαγού σας αξίζουν πολλά Μπράβο σε σας και σε όλες τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ Γιατί ολοι μαζί μπορούμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!θα ήθελα να σας ζητήσω σε όλους όσους διαβάζουν το ευχαριστήριο Αυτό μια προσευχή για το παιδάκι που και τώρα αυτή την στιγμή η υγεία του δεν είναι καλή.