Τα Νέα της Αγοράς Υπηρεσίες

i-ΚΕΠ … Aστο πάνω μας !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αναζητάτε ένα one-stop-shop για όλες τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης ; Μην ψάχνετε πέρα ​​από το γραφείο μας …άστο πάνω μας!.

Το i-ΚΕΠ “Αστο πάνω μας” , ήρθε στην Κάτω Αχαΐα για να μας κάνει την καθημερινότητα μας ποιο εύκολη, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των , εκτυπώσεων, παροχής συμβουλών ενέργειας σε συνεργασία με την Protergia, service κινητών τηλεφώνων, οργάνωση εκδηλώσεων κ.α.

Εκτύπωση:

Κατανοούμε τη σημασία της ποιοτικής εκτύπωσης, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εκτύπωσης, όπως αφίσες, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες και πολλά άλλα.

Αντιγραφή:

Χρειάζεστε αντίγραφα σημαντικών εγγράφων; Σας καλύψαμε! Οι υπηρεσίες αντιγραφής μας περιλαμβάνουν ασπρόμαυρα ή έγχρωμα αντίγραφα, καθώς και εκτύπωση διπλής όψης. Μπορούμε να χειριστούμε εργασίες αντιγραφής μεγάλου όγκου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διεκπεραίωση – ψηφιακές υπηρεσίες

Σε εμάς μπορείτε να ‘’κινηθείτε ψηφιακά’’ στη νέα εποχή!. Θέλετε άμεσα το έγγραφο που σας ζητάει μια υπηρεσία η μια δημόσια αρχή σε εμάς μπορείτε να το βρείτε.

Συμβουλευτική & service κινητών συσκευών

Οι κινητές συσκευές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι πώς να τις χρησιμοποιούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Εκεί έρχονται οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας για κινητές συσκευές. Η ομάδα ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στην κινητή συσκευή σας, να αντιμετωπίσετε προβλήματα και να προτείνει εφαρμογές, αξεσουάρ καθώς και service που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας στο κινητό.

Συμβουλευτική & οργάνωση εκδηλώσεων 

Ο προγραμματισμός μιας εκδήλωσης μπορεί να είναι μια δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες εκδηλώσεων περιλαμβάνουν τα πάντα, από τον προγραμματισμό και την επιμελητεία μέχρι το μάρκετινγκ και την προώθηση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εκδήλωση που θα αφήσει  εντύπωση στους καλεσμένους σας.

Αναλώσιμα – Αξεσουάρ κινητών – Γραφική ύλη 

Στο γραφείο μας θα βρείτε γραφική ύλη, ντοσιέ, στυλό, φακέλους κ.α. καθώς επίσης και αξεσουάρ κινητών, μπαταρίες για την καθημερινή χρήση των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Επίσης, μπορούμε να βρούμε μαζί το προϊόν ή ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει και το έχουμε άμεσα κοντά μας.

Ενέργεια – Ρεύμα

Έχουμε την λύση στο πρόβλημα σας για τον μηνιαίο λογαριασμό του ρεύματος σας που σας απασχολεί. Το έμπειρο συμβουλευτικό προσωπικό μας θα λύσει κάθε απορία σας, σε συνεργασία την κορυφαία εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα,την Protergia, που δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Γιατί λοιπόν να μας επιλέξετε;

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Συνεργάτες:  Θάνος Τσάμης – Γωγώ Κωστοπούλου 

  • Διεύθυνση : 25ης Μαρτίου & Γαλανοπούλου (γωνία)0, Κάτω Αχαΐα
  • Email: astopanomas@gmail.com
  • Τηλέφωνο: 2693023211 / 6933193633