Τοπικά

Εκλογές σήμερα στο ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας: Τι ψηφίζουν Αιγιάλεια, Πάτρα, Καλάβρυτα, Ερύμανθος

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Στα Λουσικά συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 5/02/2024, το μεσημέρι στις 12.30 το ΔΣ του ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας (Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας) για να εκλέξει νέο προεδρείο. Κυρίως πρόεδρο και αντιπρόεδρο, αλλά και νέα Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες για το προεδρείο του φορέα θα κατατεθούν επί τόπου, την ώρα της συνεδρίασης, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν επανεκλογή Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Τα βλέμματα και της δημοτικής αρχής της Αιγιάλειας και της κοινωνίας της περιοχής είναι στραμμένα στα Λουσικά, όχι τόσο για το ποιος θα εκλεγεί νέος πρόεδρος όσο για το αν και ποιες εξελίξεις θα υπάρξουν, και πότε, γύρω από το καυτό θέμα των απορριμμάτων, θέμα που για όλους έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε υπ’ αριθμόν ένα για την Αιγιάλεια.

Λογικά, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο μέλη της δημοτικής αρχής Αιγιάλειας που θα ψηφίσουν σήμερα, ο Νικ. Καραΐσκος και ο Δημ. Φιλιππάτος, θα δώσουν την ψήφο τους στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Ο οποίος θα επανεκλεγεί πρόεδρος του φορέα, γιατί το πράσινο μπλοκ υπερισχύει. Δηλαδή: Αλεξόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος και Μπαρής έχουν «δικούς τους» τουλάχιστον τους 6 από τους 11 που ψηφίζουν για νέο προεδρείο, οπότε θεωρείται βέβαιη η επικράτηση του κ. Αλεξόπουλου.