Τοπικά

“Μαφιόζικο” το “χτύπημα” στην Κ. Αχαΐα κατά 43χρονου- Τι ερευνά η Αστυνομία

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σε μαφιόζικο «χτύπημα» παραπέμπει το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε, προχθές το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα.

Όλα συνέβησαν, περίπου στις 23:30, τη στιγμή που ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας επέστρεφε στο σπίτι του, σε συνοικισμό της ∆υτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο άνδρας βρισκόταν έξω από την περίφραξη του σπιτιού του, τον προσέγγισε ένα μαύρο αυτοκίνητο με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος του 43χρονου και, μέσα από το αυτοκίνητο και από κοντινή απόσταση, τον πυροβόλησε τρεις φορές.
Από τους πυροβολισμούς, ο άνδρας τραυματίστηκε στη μέση με ένα από τα τραύματα να είναι διαμπερές. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ∆ΥΟ ΚΑΛΥΚΕΣ ΑΠΟ 9ΑΡΙ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ∆υτικής Αχαΐας που έσπευσαν στο σημείο άμεσα, προέβησαν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ βρήκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες για υπόθεση ναρκωτικών και εικάζεται από τους αστυνομικούς ης Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση ότι ο δράστης πιθανότατα να είχε διαφορές με το θύμα. Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία για να εντοπίσουν τη διαδρομή που κινήθηκε το όχημα προκειμένου να φωτίσουν τις πτυχές της υπόθεσης και να βρουν τον δράστη.