Τοπικά

Ν.Δ. Αχαΐας: Με Μεϊμαράκη και Χαρδαλιά στις 18 Μαΐου στην Πάτρα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις τρεις κεντρικές συγκεντρώσεις σε Πάτρα, Αίγιο και Καλάβρυτα. Στην Πάτρα η συγκέντρωση θα γίνει στις 18 Μαΐου στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και Αγίου Ανδρέου, με ομιλητή, τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και αντιπρόεδρο του Ε.Λ.Κ., Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο υφυπουργός απευθύνει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

Mετά την ομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει πάρτι νεολαίας, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν και τα δυο στελέχη του κόμματος.

Παράλληλα οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Αιγιάλειας και Δυτικής Αχαΐας προετοιμάζουν τις αντίστοιχες κεντρικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα μπροστά από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Κάτω Αχαγιά (25ης Μαρτίου 12) και το Σάββατο 13 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα στο Εκλογικό Κέντρο Αιγιάλειας το οποίο λειτουργεί επί της οδού Μητροπόλεως 38 (απέναντι από τον Ι.Ν. Φανερωμένης) στο Αίγιο.