Τοπικά

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα- Και πέντε παράνομοι αλλοδαποί στην Κ. Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πατρών, για ληστεία.

Ακόμη, συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Εξ άλλου, συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 38,31,46, 24 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (98) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (300) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 27 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού,  αφαίρεσαν από έργο εταιρείας στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, δεκαπέντε πασσάλους, τα οποία φόρτωσαν σε αυτοκίνητο.
Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του έργου. Από την  έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες τις τελευταίες τρεις ημέρες είχαν αφαιρέσει από το ίδιο σημείο, ακόμη (50) σιδερένιους πασσάλους.