Τοπικά

Περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πάτρα στις 3 Μαρτίου

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στις διαδικασίες της ιδεολογικής και Πολιτικής Συνδιάσκεψης του, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αυτή η συνδιάσκεψη θα «σφραγίσει» την σοσιαλιστική μας ταυτότητα και θα διατυπώσει με σαφήνεια τις απαντήσεις μας στα μεγάλα διακυβεύματα της σύγχρονης εποχής.

Στις 3 Μαρτίου 2020, ενόψει της κεντρικής Συνδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί  στην Πάτρα Περιφερειακή Συνδιάσκεψη σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με θέμα «Η σοσιαλιστική μας ταυτότητα : Οι αρχές, οι νέες προκλήσεις και η προοπτική».

Για το σκοπό αυτό συγκροτείται Επιτροπή Περιφερειακού Διαλόγου Δυτικής Ελλάδας με ελεύθερη συμμετοχή, που θα επεξεργαστεί τα κείμενα προετοιμασίας και θα συνεργαστεί με τον Υπεύθυνο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Μαρίνο Σκανδάμη και τις Νομαρχιακές Επιτροπές Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Όσοι από όλη την περιφέρεια επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Επιτροπής Περιφερειακού Διαλόγου μπορούν να απευθυνθούν στον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας , δηλώνοντας την επιθυμία τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση grammateasaxaiaska@gmail.com μέχρι  τις 25 Φεβρουαρίου 2020. Ακολούθως θα τους αποσταλούν τα κείμενα βάσης διαλόγου που έχουν εκπονηθεί από επιτροπή στην οποία συμμετέχουν μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Τα μέλη της Επιτροπής Περιφερειακού Διαλόγου Δυτικής Ελλάδας πρέπει να παραδώσουν στην ίδια ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ.