Αθλητισμός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δύμη σε εξαιρετική εκδήλωση

 
 
 
 
Την Κυριακή που μας πέρασε ο Α.Ο. Δύμης ΄07 πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο cafe EVIVA στην Κ.Αχαΐα.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση και ο σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

«Σε ζεστό κλίμα το βράδυ της Κυριακής στο cafe EVIVA στην Κ.Αχαΐα η οικογένεια του ΑΟ.ΔΥΜΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του Προέδρου του ΟΤΑΔ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και γονέων που μας τίμησαν όλοι με την παρουσία τους, μαζί με τους αθλητές, τους προπονητές, τα στελέχη της Διοίκησης και πολλούς φίλους της ομάδας μας.

Όλοι μαζί ευχηθήκαμε για τη νέα χρονιά και επιβεβαιώσαμε την συνεργασία και την ειλικρίνεια ουσιαστικά με έναν πραγματικό σκοπό : να αθλούνται οι νέοι της περιοχής μας γνήσια και να κοινωνικοποιούνται μακρία από τις αγκυλώσεις της εποχής.

Για την ιστορία και το έθιμο το φλουρί έτυχε σε προπονήτη των τμημάτων υποδομής μας και κέρδισε ένα τριήμερο με πρωινό στο ξενοδοχείο ΑΙΘΡΙΟ στην παραλία των Νιφορεΐκων, ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη κ. Ανδρέα Ανδρικόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.»