Αθλητισμός

Συνάντηση του Δ.Σ. του Λέοντα Αλισσού με Ζαϊμη για το βοηθητικό γήπεδο

 
 
 
 
Ο Λέων Αλισσού επιδιώκει την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και την ευρύτερη περιοχή σε περίπτωση που υλοποιηθεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαγιαννακόπουλος και ο Γενικός αρχηγός της Μάκης Κοσιώνης επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης Φωκίωνα Ζαϊμη, παίρνοντας διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για το γήπεδο.

Η ανακοίνωση των «λιονταριών»:

«ο Πρόεδρος του Α. Σ. Λεων Αλισσου, Παπαγιανακοπουλος Κωνσταντίνος και ο Γ. Αρχηγός

Κοσιώνης Ασημακης βρεθηκαν στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης, κ. Φωκίωνα Ζαιμη για να συζητήσουν κάποια από τα προβλήματα που αφορούν την ομάδα μας και ποιο πολύ την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου μας.

Ο κ. Ζαιμης μας διαβεβαίωσε ότι προχωράει η προγραμματικη σύμβαση (50000€) για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου και σύντομα θα υπογραφεί από την περιφέρεια ώστε να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλων ετών για τα μικρά παιδιά του Αλισσου αλλά και της ομάδας μας.

Άλλωστε όπως είπε και ο Αντιπεριφερειάρχης η περιφέρεια μας είναι πάντα αρωγός σε θέματα μαζικού αθλητισμού ώστε να κρατάει την νεολαία στα χωριά μας και να υπάρχουν φυτώρια αθλητισμού.

Στην συνάντηση μας σημερα ήταν παρόν και ο συνχωριανος μας Δημήτρης Μπαρμπουνης συνεργάτης του αντιπεριφερειαρχη και μέλος του ΔΣ της ομάδα μας.»