Αθλητισμός

Στοίχημα: Μάχη για τη νίκη στο Παρτιζάν-Τόφας (3αδα)

 
 
 
 
Στοιχηματικά η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όσους ασχολούμαστε με το στοίχημα, αφού όταν έχει Εθνικές ομάδες τα πάντα “παγώνουν” και οι ευκαιρίες ομολογουμένως είναι ελάχιστες. Βέβαια σήμερα υπάρχουν μερικές, θα κινηθώ με τριάδα και στα προγνωστικά μου θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση στην αναμέτρηση Παρτιζάν-Τόφας για Γιούροκαπ.

Παρτιζάν- Τόφας

Δύο δυνατές ομάδες στον 2ο όμιλο κονταροχτυπιούνται απόψε στο Βελιγράδι, με έπαθλο την 2η νίκη τους στο Γιούροκαπ.

Η Παρτιζάν του Αντρέα Τρινκιέρι πέρασε αλώβητη από την έδρα της Βενέτσια στην πρεμιέρα με 66-63, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και στο πρωτάθλημα μπήκε με το “δεξί” απέναντι στην Ιγκογκέα. Από την άλλη, η Τόφας της Προύσας είναι η νέα ομάδα του Ματ Λοτζέσκι και γενικότερα διαθέτει ταχείς Αμερικανούς και γηγενείς Τούρκους παίκτες με δίψα για διάκριση.

Στην πρεμιέρα “λύγισε” εντός την Λιμόζ με 84-71 και στο πρωτάθλημα μετράει 1 νίκη και 1 ήττα. Μπορεί βέβαια να βοηθήσει στο να πάει ψηλά το σκορ, αν και το φαβορί για νίκη είναι η Παρτιζάν, ελέω έδρας.

Πάμε με το under 163.5 πόντων, καθώς θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα κρατήσουν χαμηλά τους φιλοξενούμενους και ο νικητής θα κριθεί στους 75 πόντους.


Κόλτσεστερ- Τότεναμ U21

Η Κόλτσεστερ έχει ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην Α΄Αγγλίας και διαθέτει καλό υλικό, ωστόσο απόψε για το Λιγκ Τρόφι θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, για να πάρουν ανάσες βασικές μονάδες του ρόστερ.

Η Τότεναμ Under21 είναι ομάδα με αρκετό ταλέντο και μπόλικη άγνοια κινδύνου και θα προσπαθήσει να κάνει έντονη και ανταγωνιστική την παρουσία της στο παιχνίδι. Μπορεί να βρει δίχτυα, αφού θα παίξει επιθετικά και οι νεαροί παίκτες της βγάζουν φρεσκάδα και ενέργεια. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα “κλειδώσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πάμε με το οβερ 2.5 που έχει πολύ καλή απόδοση σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες


Μπανταλόνα- Μπρέσια

Η Μπανταλόνα θα ψάξει την πρώτη νίκη στο φετινό Γιούροκαπ, αφού ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ναντέρ στην Γαλλία με 85-78 και γενικότερα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα.

Πέρα από τον Νίκο Ζήση και 2-3 ακόμα παίκτες της, η ομάδα της Ισπανίας στηρίζεται σε νέα παιδιά, που δεν είναι ακόμα “ψημένα” σε υψηλό επίπεδο και αυτό της στοιχίζει μέχρι στιγμής. Στην αντίπερα όχθη, η Μπρέσια δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της και διαθέτει ρόστερ με λύσεις και βάθος. Στην πρεμιέρα νίκησε εύκολα την Ούνιξ Καζάν του Πρίφτη με 84-75.

Αξίζει το οβερ 161.5 πόντων, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο στην επίθεση.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/maxi-gia-th-niki-sto-partizan-tofas/