Αθλητισμός

Λυμπέρης: «Κάθε ντέρμπι και πρεμιέρα είναι δύσκολα»

 
 
 
 
Ο Δημήτρης Λυμπέρης θα αποτελέσει και φέτος ένα σημαντικό «εργαλείο» στην φαρέτρα της Αχαγιάς ΄82, που την ερχόμενη Κυριακή θα μπει στην δράση της φετινής Γ΄Εθνικής, με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο έμπειρος φόργουορντ με θητεία σε Απόλλωνα Πατρών και σε ομάδες υψηλού επιπέδου σε όλη την καριέρα του μίλησε στο westcity.gr για την επικείμενη πρεμιέρα με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της στην Αγυιά και σχολίασε το πώς θα κυλήσει η σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».

«Κάθε ντέρμπι και κάθε πρεμιέρα κρύβουν παγίδες και έχουν δυσκολίες. Η Παναχαϊκή επέστρεψε μετά από χρόνια στην Γ΄Εθνική, είναι ιστορικός σύλλογος και θα παίξει μπροστά στον κόσμο της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και έχουμε πιθανότητες, για να τα καταφέρουμε, αλλά σε ένα ντέρμπι συνήθως μετράει ποιος θα βγάλει περισσότερο πάθος.

Όσον αφορά γενικότερα στην σεζόν που έρχεται η Αχαγιά ΄82 είναι μία νέα ομάδα, με νέο προπονητικό δίδυμο και πολλές μεταγραφές. Θεωρώ ότι έχουμε δυνατότητες και κάθε αγωνιστική θα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, ούτως ώστε στο τέλος να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, μένοντας στην κατηγορία.»