Τοπικά

Πάτρα: 66χρονος προσπάθησε να χτυπήσει με το φορτηγό του έναν άνδρα και μετά τον ξυλοφόρτωσε

Γράφτηκε από westcity team
     

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικούς Τμήματος Πατρών, ένας 66χρονος ημεδαπός για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, ο δράστης   οδηγώντας φορτηγό, επιχείρησε να παρασύρει 37χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε στο σώμα με τα χέρια του και με μεταλλικό λοστό.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του δράστη, βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα μαχαίρια.

Εξιχνίαση κλοπών σε καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις κλοπές που διαπράχθηκαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες σε καταστήματα στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος δυο ημεδαπών ατόμων, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες και συγκεκριμένα ένας 32χρονος και μια 30χρονη, από την 10-05-2019 έως την 13-05-2019 στο Αίγιο, διέπραξαν δυο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αίγιο.

Οι δράστες προκαλώντας θραύση  υαλοπινάκων και αφαιρώντας συνολικά (300) ευρώ. όπου μετέβαιναν με μοτοποδήλατο που είχαν αφαιρέσει σε
προγενέστερο χρόνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

/* ]]> */