Τοπικά

ΑΚΙΔΑ για ΔΕΥΑ Δυμαίων – Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί

ΑΚΙΔΑ , αυτόνομη κάθοδος της Α.ΚΙ.Δ.Α. , Α.ΚΙ.Δ.A. , λέμε το νερό νεράκι , δημοτικής αρχής , ΑΚΙΔΑ , Δήμο Δυτικής Αχαΐας , ΑΚΙΔΑ ακαταλληλότητα του νερού , Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site , Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο , Χωρίς μηχάνημα POS η ΔΕΥΑΔ , πρόβλημα με τις διακοπές του νερού , ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , διακοπές νερού ,
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ΔΕΥΑ Δυμαίων πήρε πραγματικό φιλί ζωής από το υπουργείο Εσωτερικών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της, προς την ΔΕΗ τις οποίες πριν λίγο διάστημα η δημοτική αρχή Νικολάου, είχε φτάσει πάνω από δύο εκατομμύρια.

Δικαιολογημένα πανηγυρίζει λοιπόν ο κ.Δήμαρχος.Όμως σήμερα η οφειλή αυτή τακτοποιείται από χρήματα του προϋπολογισμού του κράτους και όχι γιατί η ΔΕΥΑ ξεπέρασε τα προβλήματά της, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα περισσότερο έντονα.

Οφείλει η δημοτική αρχή να κοινοποιήσει προς τους δημότες ώστε να πληροφορηθούν πόση είναι και η νέα οφειλή της ΔΕΥΑ σήμερα, προς τη ΔΕΗ.

Οφείλει επίσης να κοινοποιήσει και πόσα ποσά οφείλει σήμερα η ΔΕΥΑ, προς τους προμηθευτές της και τους συνεργάτες της.

Οφείλει, τέλος μετά την εξόφληση του ποσού της ΔΕΗ ,να κοινοποιήσει στους Δημότες πόσο είναι το πραγματικό ταμείο τις επιχείρησης.Ώστε όλοι να βλέπουν καθημερινά την όποια πορεία εξυγίανσης της δημοτικής επιχείρησης.

Οφείλει επιτέλους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, να απαντήσει πόσους εργαζόμενους έχει η ΔΕΥΑ και με ποιά σχέση εργασίας κάτι που το αρνείται επί μήνες.

Τέλος ο κ Δήμαρχος, κατά την προσφιλή τακτική του, μίλησε για αμαρτίες του παρελθόντος που η δική του δημοτική αρχή κληρονόμησε, υποτιμώντας για μια ακόμα φορά την νοημοσύνη μας, αφού αντιδήμαρχος οικονομικών της προηγούμενης Δημοτικής αρχής ήταν ο ίδιος.

Συνεπώς κ.Δήμαρχε : “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί”.