Τοπικά

Τάκης Πικραμένος : Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για προσχώρηση του στην παράταξη Νικολάου

Τάκης Πικραμένος , αποκατάσταση της αλήθειας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο πρόεδρος της τ.κ. Αράξου Τάκης Πικραμένος διαψεύδει κατηγορηματικά τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κου. Νικολάου.

Δελτίο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων

Παρακολουθούμε, τις τελευταίες ημέρες, μία απελπισμένη προσπάθεια με ευδιάκριτες σκοπιμότητες, τόσο από το δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κο. Χρήστο Νικολάου όσο και από μέρος του έντυπου αλλά και του ηλεκτρονικού τύπου, να κερδίσουν εντυπώσεις και να δηλώσουν ανύπαρκτες συμπορεύσεις με προέδρους και στελέχη τοπικών κοινοτήτων.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η δήθεν συμπόρευση του κου. Τάκη Πικραμένου, προέδρου της τοπικής κοινότητας Αράξου, στην παράταξη του κ. Νικολάου. Ο κος Πικραμένος, πληροφορήθηκε το γεγονός σήμερα το πρωί, από συντοπίτες του που διάβασαν το αντίστοιχο δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα , αλλά και σε site και έκπληκτος μας δήλωσε προς πραγματικά βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούσαν την τοπική κοινότητα και πραγματικά τράβηξαν και την εν λόγω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε. Ουδέποτε όμως αναφέρθηκε θέμα συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου.

Όλοι εμείς τώρα σαφώς ασπαζόμαστε τον πανικό που διακατέχει τόσο τον ίδιο το δήμαρχο, όσο και τα στελέχη του, όμως πρέπει να τονίσουμε πως η εικόνα που παρουσιάζεται από τα συγκεκριμένα αυτά ΜΜΕ είναι εντελώς πλασματική και ουδεμία σχέση έχουν με την αληθινή.

Στην πραγματικότητα, ο κος Νικολάου είναι ανύπαρκτος, με ελάχιστη υποστήριξη τόσο από τους προέδρους όσο και από τα στελέχη των τοπικών κοινοτήτων του δήμου αλλά και το σύνολο των Δυμαίων πολιτών, είναι όμως ο εκλεκτός μέρους των ΜΜΕ, της διαφθοράς και της διαπλοκής γι΄ αυτό και προωθείται σε απίστευτο βαθμό μήπως και υφαρπάξουν την ψήφο συμπολιτών μας.

Είναι σίγουρο ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε και άλλα «μαγειρέματα», τέτοιου είδους, όχι μόνο για τον κο. Νικολάου αλλά και για άλλους «εκλεκτούς» υποψήφιους, με προφανή σκοπό να επηρεαστεί το εκλογικό σώμα .

Η πραγματική κάλπη, όμως, θα τους διαψεύσει οικτρά.