Τοπικά

“Πέταξαν για άλλες πολιτείες” οι υποψήφιοι σε χωριό της ΔΕ Λαρισου

συνέντευξη του Δήμαρχου , ΔΕ Λαρισου Δυτικής Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Προ ημερών ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  Χρήστος Νικολάου , επισκέφθηκε μεγάλο χωριό της ΔΕ Λαρισου , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο και τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας Βαγγέλη Γαλαζούλα. Στο χωριό αυτό επισκέφθηκε τα καφενεία και συνομίλησε με τους δημότες που βρίσκονταν σε αυτά. Η είδηση δεν κρύβεται στο γεγονός αυτό κάθε αυτό.

Η είδηση άπτεται στο γεγονός ότι στην επίσκεψή του αυτή ο κ. Δήμαρχος δεν συνοδευόταν από κανέναν από τους πέντε υποψηφίους που είχε στο συγκεκριμένο χωριό στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Συγκεκριμένα στο χωριό αυτό ο Δήμαρχος στο συνδυασμό του είχε έναν Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο και τέσσερις Υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο. Ο Δημοτικός Σύμβουλος έχει εκλεγεί και μάλιστα από τους πρώτους στο συνδυασμό του Δημάρχου και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος, ενώ στο Τοπικό Συμβούλιο έχει εκλεγεί ο πρώτος σε ψήφους.

Συνεπώς από τα δεδομένα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι ή ο κ. Δήμαρχος πήγε εντελώς ξαφνικά στο χωριό χωρίς να προλάβει να ειδοποιήσει τους “δικούς” του υποψηφίους, ή ότι οι υποψήφιοι του στο χωριό αυτό έχουν “πετάξει για άλλες πολιτείες” 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιοι δεν τον στηρίζουν πλέον , γιατί και ξαφνικά να το αποφάσισε ο κ. Δήμαρχος κάποιον θα προλάβαινε να ειδοποιήσει. Αυτό δένει και με το γεγονός ότι ενώ στις 31.07.2018 στο γραφείο Δημάρχου έγινε σύσκεψη του συνδυασμού με την συμμετοχή στελεχών από την Δημοτική Ενότητα Δύμης, κάτι αντίστοιχο με τα στελέχη των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων αν και έχουν περάσει δύο μήνες από τότε δεν έχει επιχειρηθεί.

Μάλιστα σε κάποιο από τα καφενεία έγινε και σχετική ερώτηση στον κ. Δήμαρχο,  γιατί δεν τον συνοδεύουν οι υποψήφιοι του στο χωριό από τις προηγούμενες εκλογές.

Όπως μας ανέφεραν η απάντηση δεν ήταν καθόλου πειστική, αλλά ούτε και σαφής.

Ερωτηθείς ο κ. Ραυτακόπουλος μας ενημέρωσε πως η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη και πως περνούσαν από το χωριό και τους σταμάτησαν στο καφενείο