Τοπικά

Τόπος που αξίζει να ζεις ;;;;

Τόπος που αξίζει να ζεις , περί επιτυχιών της Δημοτικής Αρχής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Κάτω Αχαΐα – Μια πόλη γεμάτη σκουπίδια !

Τόπος που αξίζει να ζεις , είναι το μότο της Δημοτικής Αρχής και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν οι δημότες, όχι όμως με θετικό πρόσημο . Η Κάτω Αχαΐα πραγματικά βρωμάει σε πολλά σημεία και οι αναφορές από τους δημότες είναι καθημερινές.

Αυτή την εικόνα έχει η Πλατεία Δημοκρατίας αρκετές μέρες τώρα… και φυσικά δεν θα το καθαρίσω εγώ. Είναι δουλειά που πρέπει να κάνουν άλλοι

Και για να μην ξεχνιόμαστε , Τόπος που αξίζει να ζεις ! 

Επίσης ο δημότης Κωνσταντίνος Κουμούτσος ανέρτησε :

Κύριοι σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής. Πριν δυόμιση χρόνια περίπου με δάκρυα συμπαράστασης στα μάτια αποφασίσατε την παραλαβή 2000 τόνων απορριμάτων από τον δήμο Πύργου.Ο λόγος που το κάνατε ήταν όπως εσείς αναφέρατε στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο Δήμαρχος Πύργου έβαλε τα κλάματα γιατί ο Δήμος πύργου είχε μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα!

Δυόμιση χρόνια μετά και ενώ κοντεύει να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα ο Δήμος Δυτικής Αχαίας αποδεδειγμένα με δημόσια υγειονομικά έγγραφα και πρόστιμα,με εικόνες σαν αυτές που πολλοί πολίτες δημοσιεύουν και με την έλλειψη νερού δεν σας βλέπω να βάζετε τα κλάματα για συμπαράσταση στους δημότες του δήμου μας.Αντίθετα η αδιαφορία σας είναι τέτοια που όταν δημότες προσπαθούν να σας σταματήσουν για να παραπονεθούν εσείς κορνάρετε από μακριά και με μεγάλη ταχύτητα τους αποφεύγετε ή ο κάθε ένας από εσάς έχει και διαφορετικό ψέμα να πει!

Πάντως λυπάμαι που οι επισκέπτες του καλοκαιριού χαρακτήρισαν το Δήμο μας ως τον βρώμικο Δήμο του Νομού Αχαίας!!!