Τοπικά

Κατάσχεση από την Δ.Ε.Η προς τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

κατάσχεση από την Δ.Ε.Η , διακοπές στα αντλιοστάσια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωση δια του επικεφαλής η δημοτική Παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων αναφέρει σχετικά :

Η πρώτη κατάσχεση από την Δ.Ε.Η προς τον Δήμο , ποσού 178.000 ευρώ κοινοποιήθηκε και δεσμεύει τον λογαριασμό του ως εγγυητή (σχετικό άρθρο) της αμαρτωλής Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης και φυσικά έπεται και συνέχεια.

Η εξυγίανση της Δ.Ε.Υ.Α που πομπωδώς είχε αναφερθεί στα δημοτικά συμβούλια ο Δήμαρχος της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της δημοκρατικής λειτουργίας, έγινε όνειρο θερινής νυκτός και λειτουργεί ως παραμάγαζο των κολλητών και φίλων που πίνουν αχόρταγα τις τελευταίε σταγόνες αίματος που έχουν απομείνει στην θνήσκουσα επιχείρηση, βάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κοινό συμφέρον του τόπου και των δημοτών.

Αδέλφια, ξαδέλφια, υποψήφιοι δημοτικοί αποτυχόντες σύμβουλοι, βολεύονται ένα χρόνο πριν τις εκλογές μήπως και σωθεί ένα φαύλο βρώμικο σύστημα διεφθαρμένων, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τα προνομία τους.

Αυτοί που λοιδόρησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως αναχρονιστικούς, αντιδημοκρατικούς και ως κατεστημένο, έγιναν ότι χειρότερο έχει αναδείξει ο τόπος αυτός σε ζητήματα ηθικής, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας και διαφθοράς.

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες η κοινωνία χρειάζεται να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα για τα πρωτόγνωρα ζητήματα σήψης που έχουν ανακύψει και οδηγούν σε ανυποληψία τον Δήμο μας.

Καλούμεθα όλοι μαζί να αντιδράσουμε σε φαινόμενα εκτροπής από την κανονικότητα που μας οδηγεί η δημοτική αρχή και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι κανόνες δεοντολογίας και κοινής λογικής!!!