Τοπικά

Διαψεύδει ο Νίκος Καραμαλίκης το δημοσίευμα τοπικού site και εφημερίδας

Νίκος Καραμαλίκης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μεμονομένη ψήφος και μόνο!!!

Διαψεύδει ο Νίκος Καραμαλίκης το δημοσίευμα τοπικού site και εφημερίδας , όπου αναφέρουν την αποχώρησή του από την παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων του Διονύση Γκοτσούλια.

Το westcity.gr επικοινώνησε με τον Δημοτικό Σύμβουλο , ο οποίος μας ανέφερε πως , αφουγκραζόμενος τον κόσμο της Δυτικής Αχαΐας ψήφισε ΝΑΙ στην εγγύηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στη ΔΕΗ για τις οφειλές σχεδόν 2 εκ. ευρώ. Αυτό για να δοθεί λύση και να έχουν οι πολίτες νερό.

Τόνισε πως οι ψηφοφόροι της Δυτικής Αχαιας τον τίμησαν με την ψήφο τους με την συγκεκριμένη παράταξη και σε αυτήν θα παραμείνει μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας .

Τέλος συμπλήρωσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης : Σε κάποιους φαίνεται περίεργη η ψήφος μου….Ίσως γιατί δεν γνωρίζουν ότι έχω ψηφίσει όχι και για την τοποθέτηση συγγενικού μου προσώπου στη θέση του συνηγόρου του πολίτη (που πέρναγε με τη δική μου ψήφο), επίσης έχω ψηφίσει όχι στην παραλαβή των σκουπιδιών του Πύργου. Pαρά την υποχρέωση που είχα στον Δήμαρχο Πύργου κ. Λιατσή.