Αθλητισμός

Δύμη: Ευχαριστήριο μήνυμα για το “Φάνης Κολλιόπουλος”

 
 
 
 

Η Δύμη εξέδωσε ανακοίνωση για το “Φάνης Κολλιόπουλος”…

Το 5ο τουρνουά που τιμά την μνήμη του Φάνη Κολλιόπουλου πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της εν λόγω εκδήλωσης, που έχει καθιερώσει η Δύμη.

Η ομάδα της Κάτω Αχαϊας ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τις ομάδες που έδωσαν το παρών στο τουρνουά και όλους όσοι το παρακολούθησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβριο για το 6ο τουρνουά του Φάνη Κολλιόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Δύμης ΄07…

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Κύπελλο Δύμης» Φάνης Κολλιόπουλος «. Η νίκη στον μικρό τελικό επί της A.E. ΛΕΧΑΙΝΩΝ χάρισε στον Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 την 3η θέση.Την κατάκτηση του τίτλου πέτυχε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ εφόσον κατάφερε να πάρει το ρόζ φύλλο στον μεγάλο τελικό.Η Α.Ε. ΑΓΥΙΑ κέρδισε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης. Πολυτιμότερος παίκτης( MVP ) ανακυρήχθηκε ο Παναγοπουλος Δ. του ΑΙΟΛΟΥ.
Ευχαριστούμε τα σωματεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Είμαστε χαρούμενοι διότι η θεσμοθετήμενη πλέον διοργάνωση μας δίνει την δυνατότητα να κρατάμε την μνήμη, του φίλου και Αδερφού μας Φάνη,ζωντανή. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και ανανεώνουμε την συνάντηση μας για το 6ο Κύπελλο Δύμης που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο του 2018».