Τα Νέα της Αγοράς Τουρισμός

Cruiseme – Ζήστε την πιο απολαυστική εμπειρία

cruiseme
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αν ψάχνετε μια εναλλακτική ευκαιρία να απολαύσετε την θάλασσα, τον ήλιο,  να εξερευνήσετε μικρούς κολπίσκους ή τον μαγευτικό κόλπο του Λαγανά στην Ζάκυνθο, οι ημερήσιες κρουαζιέρες της cruiseme είναι αυτό που αναζητάτε.

Ακόμα και αν απολαμβάνετε τις διακοπές σας σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, σίγουρα θα σας δελεάσει μια ημερήσια θαλάσσια εξόρμηση με κάποιο από σκάφη της εταιρίας, μια θεματική ή ακόμα και μια απογευματινή κρουαζιέρα με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Επιλέξτε τον τύπο της κρουαζιέρας που επιθυμείτε και η ομάδα της cruiseme θα φροντίσει να ζήσετε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Οι κρουαζιέρες

Ημερήσια κρουαζιέρα από Ερατεινή & Ναύπακτο: Γνωρίστε τα πιο όμορφα μέρη του Κορινθιακού Κόλπου, περπατήστε στα γραφικά Τριζόνια, απολαύστε το μπάνιο σας σε μικρούς κολπίσκους, γευτείτε την αύρα της θάλασσας και του καλοκαιριού στο κατάστρωμα του σκάφους.

Ημερήσια κρουαζιέρα από Κυλλήνη: Περάστε μια φανταστική ημέρα γεμάτη μαγικές εικόνες και εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας μπορεί κανείς να αφεθεί στην μαγεία της θαλασσινής αύρας και του καλοκαιρινού ήλιου ή απλώς να χαλαρώσει αναπαυτικά στο κατάστρωμα. Φτάνοντας στον Κόλπο του Λαγανά,  η εξερεύνηση ξεκινά και τις περισσότερες φορές όλοι απολαμβάνουν το θέαμα της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα να κολυμπά άλλοτε νωχελικά και άλλοτε βιαστικά βουτώντας στα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά. Μια στάση για μπάνιο στο εξωτικό Μαραθονήσι και κατόπιν επίσκεψη στη Λίμνη Κεριού όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την βόλτα, το φαγητό ή τον καφέ του. Κατόπιν, η θέα κόβει την ανάσα στις σπηλιές του Κεριού και στην παραλία Όαση όπου, αν επιτρέπει ο καιρός, επιβάλλεται μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά.

Βραδινές κρουαζιέρες: Εάν ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο να απολαύσετε το ποτό σας, έχουμε σχεδιάσει για εσάς την πιο καλοκαιρινή εμπειρία. Με παρέα ή χωρίς, θαυμάστε τα χρώματα του ουρανού στο ηλιοβασίλεμα και απολαύστε το δροσερό ποτό σας καθισμένοι αναπαυτικά στο deck ενώ σας ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτογραμμής.

Κρουαζιέρες Prive : Η εταιρία μας διαθέτει επανδρωμένα σκάφη για prive κρουαζιέρες μιας ή περισσότερων ημερών.  Επιπλέον, η εταιρία διαθέτει σκάφη για φωτογραφήσεις, εταιρικές και άλλου τύπου εκδηλώσεις.