Τοπικά

Συλλήψεις αλλοδαπών από το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας

Αστυνομικούς Τμήματος Κάτω Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση σε βάρος δυο αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι προχθές το βράδυ στο Λάππα, Δυτικής Αχαΐας, υπεξαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.200) ευρώ από πέντε ομοεθνείς τους.
Πιο συγκεκριμένα τα χρήματα προορίζονταν ως αμοιβή για αγροτικές εργασίες που είχαν πραγματοποιήσει οι πέντε παθόντες κατά τους δύο προηγούμενους μήνες.

Επίσης:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, ενώ βρίσκονταν σε οικία 23χρονου ομοεθνή τους, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και συνεπλάκησαν. Κατά την συμπλοκή ένας από τους τρεις δράστες έπληξε με μαχαίρι, στον αριστερό καρπό, τον 23χρονο, ενώ άλλος ομοεθνής του αφαίρεσε από το υπνοδωμάτιο του παθόντα, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ενώ οι δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου.