Τοπικά

4η Λευκή Νύχτα Δυμαίων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Λευκή Νύχτα Δυμαίων

Η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΔΥΜΑΙΩΝ» είναι πλέον θεσμός, σημαντικό γεγονός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας. Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, με την εμπειρία της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των τριών προηγουμένων διοργανώσεων, ετοιμάζει το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 την 4η «Λευκή Νύχτα Δυμαίων».
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουν ουσιαστικά στο μέγιστο αυτό εγχείρημα:

• Φροντίζοντας την εικόνα των καταστημάτων μας εσωτερικά και εξωτερικά (βιτρίνες, πεζοδρόμια)!

• Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες δράσεων (μουσικά happenings, κεράσματα)!

• Με τις ελκυστικότερες εκπτώσεις και προσφορές!

• Με τις μέγιστες δυνατές χορηγίες!

• Αναρτώντας την αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου στη πρόσοψη του καταστήματός σας, συμπληρώνοντας την προσφορά που επιθυμείτε, διαφημίζοντάς το επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με όποιον άλλον τρόπο νομίζετε!

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν το συντονιστικό ρόλο αυτής της διοργάνωσης αναλαμβάνοντας να στηρίξουν και να διαφημίσουν τη βραδιά αυτή, καθώς και να την πλαισιώσουν με μουσικά σχήματα και δρώμενα που θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους.

Γίνετε χορηγοί και διαφημιστείτε μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας της «Λευκής Νύχτας Δυμαίων» επιλέγοντας το ανάλογο ποσό που επιθυμείτε για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο αντίστοιχο πλαίσιο της κεντρικής αφίσας, μπάνερ, διαφημιστικών φυλλαδίων, ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο κ.τ.λ.!!! (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).