Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Just Smile : Το πρώτο SPA δοντιών στην Πάτρα

Just Smile , παγκόσμια ημέρα γέλιου , δώρα από το Just Smile
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το πρώτο σπα δοντιών στην Πάτρα είναι γεγονός.

Το Just Smile ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 8 Μαρτίου, αναμένοντας να χαρίσει λαμπερά χαμόγελα , οικονομικά και ανώδυνα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το Just Smile φέρνει για πρώτη φορά στην Πάτρα την κοσμητική λεύκανση δοντιών εκτός οδοντιατρείου.

Πρόκειται για μια μέθοδο λεύκανσης δοντιών η οποία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια στην Αμερική. Σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα για το χαμόγελο σας. Τα τελευταία χρόνια την μέθοδο τύπου Just Smile την συναντάμε στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Βερολίνο, Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βιέννη, Μιλάνo,Νέα Υόρκη,Χονγκ Κονγκ. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αντίστοιχα καταστήματα υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κέρκυρα. Από την Τετάρτη 8 Μαρτίου και στην Πάτρα !!!

Τι είναι η κοσμητική λεύκανση δοντιών

Με την εφαρμογή του καινοτόμου gel που χρησιμοποιούμε και με το ψυχρό φως led τα δόντια καθαρίζουν από όλους τους επίκτητους λεκέδες. Ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα εκθαμβώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το χαμόγελο σας θα αποκτήσει και πάλι το κατάλευκο του χρώμα γεμίζοντας σας αυτοπεποίθηση. Ο μοναδικός αυτός τρόπος, μας επιτρέπει να καθαρίζουμε τα δόντια χωρίς να προκαλέσουμε την παραμικρή βλάβη στο σμάλτο καθώς και τα ούλα σας. Η ήπια αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματική σύνθεση του gel αποχρωματίζει τα δόντια σας σε μία μόλις επίσκεψη.

Ο γάμος σας, μία συνέντευξη για δουλειά, τα γενέθλια σας ή ακόμη και μία βραδινή έξοδος στην οποία θέλετε να εντυπωσιάσετε με το λαμπερό σας χαμόγελο, είναι απλώς η αφορμή για να επισκεφθείτε το Just Smile Πάτρας, στην Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου 104 στον πρώτο όροφο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον φιλόξενο χώρο του Just Smile. Το εξιδεικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα απόχρωση της οδοντοστοιχίας σας. Θα σας προτείνει ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για εσάς καθορίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια θα απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία της κοσμητικής λεύκανσης δοντιών και παράλληλα τις υπηρεσίες του Just Smile. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάσετε!

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 261 400 6060 ή αλλιώς μπείτε στο facebook Just Smile Greece