Αθλητισμός

Αστέρια : To volley της Δυτικής Αχαΐας ! (video)

 
 
 
 

To “στοίχημα” των Αστεριών Αχαΐας !

Έχει ξεκινήσει και γράφει την δική του Ιστορία στο volley της Δυτικής Αχαΐας. Το τμήμα volley των Αστεριών , διανύει κι αυτό την 6η του χρονιά. Μέσα από πολλές δυσκολίες , εδραιώνει το δικό του brand στο volley της περιοχής μας. Αυτή τη στιγμή το Ακαδημαϊκό επίπεδο βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση του , με αρκετές πολλά υποσχόμενες αθλήτριες.

Αρωγοί σ αυτή την προσπάθεια ήταν όλοι όσοι πέρασαν από τον πάγκο των Αστεριών , βάζοντας το δικό τους λιθαράκι ώστε να δομηθούν οι σωστές βάσεις. Κυριάκος Κοκκόλας , Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος , Σύμη Αδαμοπούλου , Κατερίνα Λαθούρου , Παναγιώτης Έρδας και πλήθος βοηθών , μεταλαμπάδευσαν την γνώση και εμπειρία τους.

Στον πάγκο αυτή τη στιγμή ηγείται της προσπάθειας η Ράνια Πανουτσοπούλου , αν μη τι άλλο ένα “βαρύ” όνομα στο χώρο του volley, με πολλές διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη την δεκαετία 1980 – 1990.

Τα τμήματα αριθμούν 80 και πλέον αθλήτριες , δείχνοντας πως το μέλλον είναι εδώ ! Τα Αστέρια Αχαΐας και ο υπεύθυνος του τμήματος Volley Θάνος Τσάμης, έχουν βάλει το δικό τους στοίχημα να πετύχουν και σ αυτό , και  μέχρι στιγμής το κάνουν με επιτυχία. Η σκληρή δουλεία και η προσήλωση στο στόχο, είναι μια καθημερινή πρόκληση για τις ακαδημίες των Αστεριών.

Δείτε το video αφιέρωμα που δημιούργησε η ομάδα του westcity.gr