Αθλητισμός

Με επιτυχία η Ημέρα Αθλητισμού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Σάββατο 9/7/2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ημέρα αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του SaoBeachBar στη παραλία της Κάτω Αχαΐας. Η ημέρα περιελάβανε αγώνες 3αθλου(ταχύτητες, ακόντιο και σφαίρα) και συμμετείχαν πολλοί μικροί αθλητές από τους Συλλόγους Αίολος – Προπονητής Απόστολος Μάρκος, Αστέρια Κ. Αχαΐας – Προπονητής Παναγιώτης Έρδας και Ολύμπια Club – Προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος.

Οι διακεκριμένοι αθλητές της ελευθέρας πάλης Ιάσονας Παπαθανασόπουλος, (2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2016) και Γιώργος Κάραλης (2η θέση στο πανελλήνιο παμπαίδων Α 2016), δίδαξαν στους μικρούς τα μυστικά της πάλης και πραγματοποίησαν επίδειξη πάλης στην άμμο, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν πολλοί γονείς καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων κ. Ξενοφών Μπαχράς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους του μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους, αναφέροντας ότι η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά που συμμετείχαν και ότι ο Δήμος θα στηρίζει με κάθε τρόπο, κάθε οργάνωση για την προώθηση του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες με έμφαση αυτή της παιδικής, υποσχόμενος ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Η εκδήλωση έληξε με απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων στους συμμετέχοντες και χαιρετισμούς από τον προπονητή του συλλόγου Ολύμπια Club κ. Ζαφείρη Ρέλλο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τόσο όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση της αθλητικής ημέρας, όσο και τους γονείς για την στήριξη, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για το 2017.