Like

4 περίεργα καυτά κόλπα για ηδονή στο φουλ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ξεσκονίσαμε τις αγαπημένες μας βίβλους του σεξ και σου παρουσιάζουμε εύκολα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου για να δεις και πάλι χαρά στα σεντόνια σου. Προτού γελάσεις με τα κόλπα, αφιέρωσε λίγα λεπτά για να τα κάνεις πράξη, κι αν δεν έχουν αποτέλεσμα, το ξαναβλέπουμε!

Κάντε και κάτι νέο Δύο είναι τα σεξοβιβλία που προτείνουν να δημιουργήσετε μια λίστα με σεξουαλικά παιχνίδια που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Τόσο η Sadie Allison,συγραφέας του βιβλίου “Tickle My Tush” όσο και η Kristina Wright, συγγραφέας του “Bedded Bliss: a couple’s guide to Lust ever after”, προτείνουν να γράψετε σε ένα χαρτί τα παιχνίδια που θα θέλατε να κάνετε πράξη στο σεξ και δεν τα έχετε κάνει ακόμα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εξτρίμ αλλά κινησούλες όπως: -Βγάλε μου τα εσώρυχα με τα δόντια σου -Τοποθέτησε ένα δονούμενο δαχτυλίδι στην μικρή μου περιοχή -Άναψέ με με ένα παγάκι -Κάνε μου τη στάση κουταλάκια που δεν κάνεις ποτέ. -Έλα να βάλουμε σοκολάτες και σαντιγί στο κρεβάτι σαν τις “9 1/2 εβδομάδες”.

7 λεπτά στον παράδεισο H Alison Tyler, συγγραφέας του βιβλίου “G Is for Games” σου προτείνει να δοκιμάσεις την τεχνική “7 λεπτά στον παράδεισο”. Βάζετε το χρονόμετρο στα 7 λεπτά, κλείνεστε σε νοτυλάπα,μπάνιο, μικρό δωμάτιο, όπου την βρίσκετε και προσπαθείτε να κάνετε ένα βρώμικο γρήγορο σε 7 λεπτά. Η στενότητα του χώρου και η αίσθηση του χρόνου που περνά θα ανάψει τα αίματα.

Να μην μας πιάσουν στα πράσα Δοκιμάστε τις αντοχές σας στο ερωτικό παιχνίδι εκτός σπιτιού με στόχο να προχωράτε επίπεδα στις σκάλες, στο ασανσέρ, στο αυτοκίνητο και οπουδήποτε μπορείτε χωρίς να σας κάνουν τσακωτούς. Δοκίμασε να τον χουφτώσεις εκεί χαμηλά στο εστιατόριο. Χάϊδεψέ τον ερωτικά την ώρα που οδηγεί. Οδήγησε τα δάχτυλά του στην μικρή σου περιοχή ενώ πηγαίνετε σε κάποιο πάρτυ. Ενημέρωσέ τον για το εσώρουχο που ξέχασες να φορέσεις. Γενικά, δείξε το άλλο διαφορετικό πρόσωπο! Παράλληλα, κάντε και το σεξ που ξέρετε και σας εξυπηρετεί. Οι αγαπημένες στάσεις σας, μπορούν να γίνουν το καταφύγιο όταν αφήνετε τις εξοχές και λαχταράτε το παραδοσιακό σεξ στο κρεβάτι σας.

Γίνε ο καθρέφτης μου Η λογική του “κάνε ό,τι κάνω”, εγγυάται σίγουρη διέγερση ενώ μπορεί ο ένας να δείξει στον άλλο πως ακριβώς “φτιάχνεται”. Γδυθείτε και οι δυο, καθίστε αντικριστά και ζητήσε ο ένας με τη σειρά του και μετά από τον άλλο, να κάνει ακριβώς τις ίδιες καυτές κινήσεις. Αν θέλετε να βάλετε και έναν κανονικό καθρέφτη στο παιχνίδι,κάντε το και δείτε πόσο καλά το κάνετε το σεξ! Καλύτερα να εγγραφούν τα καυτά παιχνίδια στο μυαλό του παρά σε κάποιο στικάκι usb