Τι χρειαζόμαστε:
- 5 αβγά
- 110 γρ. ζάχαρη
- 220 γρ. κουβερτούρα
- 220 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 40 γρ. κακάο
Πώς το κάνουμε:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και σε ένα μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.
- Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά με τη ζάχαρη, το κακάο και το αλεύρι (αφού τα κοσκινίσουμε).
- Ψήνουμε για 16′ στους 180 βαθμούς, στον αέρα.