Like

Το ηφαίστιο σοκολάτας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 5 αβγά
  • 110 γρ. ζάχαρη
  • 220 γρ. κουβερτούρα
  • 220 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 40 γρ. κακάο

Πώς το κάνουμε:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και σε ένα μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.
  3. Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά με τη ζάχαρη, το κακάο και το αλεύρι (αφού τα κοσκινίσουμε).
  4. Ψήνουμε για 16′ στους 180 βαθμούς, στον αέρα.