Τοπικά

“Καλό ταξίδι δάσκαλε…” Σπαρακτικά τα μηνύματα των μαθητών για το θάνατο του καθηγητή Γιάννη Κωστόπουλου

θάνατο του καθηγητή Γιάννη Κωστόπουλου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τον πρόδωσε η καρδιά του

Σπαρακτικά τα μηνύματα των μαθητών για το θάνατο του καθηγητή Γιάννη Κωστόπουλου. Οι μαθητές του γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα για τον αγαπημένο τους καθηγητή ο οποίος εξέπνευσε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν καθηγητής Φυσικής στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας και βρισκόταν πάντα δίπλα στα προβλήματα των μαθητών του. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής στα παιδιά,ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενής και προσηνής. Πάντα ενεργός σε όλες τις πλευρές της ζωής του στο σχολείο. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να θυμίσουμε πως στις 31 Ιουλίου 2014 σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην ευθεία του κάμπου της Αράχωβας, μετά τον Αρδάμη (25 χιλιόμετρο Ε.Ο Σπάρτης – Τρίπολης),  με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο η 53χρονη Λίτσα Κωστοπούλου από την Πάτρα.

Σοβαρά είχε τραυματιστεί ο καθηγητής Γιάννης Κωστόπουλος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας για ένα μήνα. Όμως πριν από λίγες ώρες η καρδιά του τον πρόδωσε.