Τοπικά

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σήμερα Παρασκευή 1/3/2024 συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα μέτρα λόγω επικείμενων πλημμυρικών φαινομένων κακοκαιρία ΕΜΙΛ” και προκειμένου να ληφθούν περαιτέρω μέτρα προστασίας εν όψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται στην ευρύτερη περιοχή.

Στην Συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Ταπεινός Κωνσταντίνος και εκπρόσωποι από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας και Ν. Ηλείας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ Πατρών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αράξου, το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας , το Κ.Υ Κάτω Αχαΐας, το ΚΕΤΧ Πάτρας, το Δασαρχείο και το ΣΕΔΙΠ Δυτικής Αχαΐας, μέλη συλλόγων κ.α.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας συνιστά στους πολίτες και επισκέπτες του Δήμου μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις για την ασφάλειά τους.