Αθλητισμός

Αιχμές της Δύμης και δριμεία ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με την ΕΑΠ

 
 
 
 
Παράπονα από τα σφυρίγματα του Ζαφείρη Πλέγα έχει η Δύμη. 

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε οριστεί στο χθεσινό εντός έδρας ματς με την ΕΑΠ (ήττα με 67-61) και οι γηπεδούχοι αφήνουν αιχμές με την δριμεία ανακοίνωσή τους. 

Μάλιστα ζητούν εξαίρεση του Πλέγα από τα υπόλοιπα ματς της ομάδας για τη φετινή χρονιά. 

Αναλυτικά

Με απόλυτο σεβασμό στην διοργάνωση,στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και στην χθεσινή αντίπαλο μας Ε.Α.Π θεωρούμε ότι ο διαιτητής Πλέγας Ζαφείρης, κακώς ορίζεται να σφυρίξει ομάδα, από την περιοχή καταγωγής του για ευνόητους λόγους και εφόσον, από μόνος του δε μπορεί να ζητήσει τον μη ορισμό του, ο Α.Ο. Δύμης ’07 θα αιτηθεί την εξαίρεση του τουλάχιστον για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες μιας τραγικής διαιτησίας απέναντι μας. 

Στην κατοχή μας υπάρχει το σύνολο των βίντεο των αγώνων μας για τυχόν χρήση από τον σύνδεσμο διαιτητών ΕΣΚΑ-Η έτσι ώστε να δούμε,αν τα παραπάνω είναι αληθή. 

Επίσης για τα όσα “περίεργα”γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ,στην απολογία μας θα θέλαμε αναφέρουμε τις απαράδεκτες απαντήσεις του προς τους παίκτες μας την ώρα του αγώνα.Καθώς και ότι, από το βίντεο του αγώνα δεν ακούγονται, πουθενά αυτά που γράφει. 

Θέλοντας να προστατεύσουμε τον αγώνα την προσπάθεια όλων μας αλλά και τον ίδιο ζητάμε από την διοργανώτρια αρχή την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή.