Τοπικά

Στην Πάτρα σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της πρώτης εκδήλωσης του κόμματος για το 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου στην Πάτρα. Η Πάτρα δεν επελέγη τυχαία, καθώς το κόμμα σε τοπικό επίπεδο παρουσιάζει έντονη πολιτική δραστηριότητα, ενώ εισπράττει και τη δυναμική από την πρόσφατη επανεκλογή του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη.

H εκδήλωση που διοργανώνεται από την τοπική κομματική οργάνωση και την ΚΝΕ, θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο “ROYAL”, στις 7.30 μ.μ.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Κουτσούμπα είναι «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!».

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας αναμένεται να αναφερθεί και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως, στα δύο επίμαχα νομοσχέδια που αφορούν το ένα την επιστολική ψήφο, το οποίο μάλιστα, μιλώντας χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ζήτησε να αποσυρθεί και το δεύτερο το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, στο οποίο επίσης, αντιδρά το ΚΚΕ καταγγέλλοντας «κατάργηση της πατρότητας- μητρότητας» και «εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα».