Like

Andre Rieu : Και 2η ημέρα κονσέρτου στο κλειστό ΟΑΚΑ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κατόπιν της μεγάλης ζήτησης για αγορά εισιτηρίων στη συναυλία της 13ης Μαρτίου και έχοντας μείνει πλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς πώληση, η εταιρία παραγωγής του καλλιτέχνη ανακοινώνει και δεύτερη μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Η Αθήνα είναι για πρώτη φορά μέσα στις πόλεις που επιλέχθηκαν (μετά από κατάθεση υποψηφιοτήτων), στην παγκόσμια περιοδεία του Andre Rieu.

Ο μοναδικός σολίστ, είναι γνωστός για τον τρόπο που μπορεί να μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

Ο Rieu, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς στον κόσμο, έχοντας πουλήσει 40 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι γνωστός για τις υψηλής ενέργειας ρομαντικές και χαρούμενες ερμηνείες του. Οι συναυλίες του συχνά περιλαμβάνουν εκθαμβωτικά σόου με φώτα, περίτεχνα κοστούμια και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, καθιστώντας την κάθε μία από αυτές πραγματικά μοναδική και καθηλωτική εμπειρία. Αυτή η αίσθηση του εορτασμού και η επικοινωνία του με το κοινό, έχει κάνει τις συναυλίες του ανατρεπτικές και επιτυχημένες, ενώ απευθύνονται σε κάθε ηλικία. Η επερχόμενη συναυλία στο ΟΑΚΑ, χωρίς να είναι διαφορετική, θα φέρει το χαρακτηριστικό στυλ CITY του Rieu και της ορχήστρας του Johann Strauss.

Χαρακτηριστικά είπε: «Τα συναισθήματα είναι το κλειδί! Όταν ένα μουσικό κομμάτι αγγίζει την καρδιά μου, ξέρω ότι θα αγγίξει και την καρδιά σου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ επιτέλους το Αθηναϊκό κοινό τον Μάρτιο με την ορχήστρα μου και πολλούς διεθνείς σολίστ. Ελπίζω να σας δω όλους να τραγουδάτε και να χορεύετε στους διαδρόμους! Με Πολλή αγάπη!”

Ειδική καλεσμένη σε αυτήν την περιοδεία είναι η 15χρονη Emma Kok, η οποία έγινε viral με πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για τη διασκευή της Voilà” του Γαλλικού τραγουδιού ESC από την Barbara Pravi

Οι συναυλίες του είναι επίσης μια οπτική απόλαυση, τόσο από το θέαμα του ίδιου και των μουσικών που βγαίνουν μέσα από το πλήθος και ανεβαίνουν στη σκηνή στην αρχή της συναυλίας, όσο και για τα πολυτελή κοστούμια και το τεράστιο video wall που προβάλλει εντυπωσιακά πλάνα σε κάθε τραγούδι. Εγγυάται μια μαγική βραδιά για όλη την οικογένεια. Μια συναυλία του André Rieu είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όποιον αγαπά την υπέροχη μουσική, τον ρομαντισμό και τα πάρτι.

Τα videos του André στο YouTube, έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Δέκα εκατομμύρια θαυμαστές τον ακολουθούν στο FaceBook, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως.

Το 2024 ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία του André Rieu, όταν ο Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος με την 60μελή ορχήστρα του Johann Strauss (η μεγαλύτερη ιδιωτική ορχήστρα στον κόσμο), θα επισκεφθούν επιτέλους την Αθήνα. Γίνετε μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του, αποκτώντας τα εισιτήριά σας στο more.com (πρώην viva.gr), για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο André Rieu δεν είναι μόνο για ένα βράδυ. Είναι για μια ζωή!

Info Box:

  • 12 & 13 Μαρτίου 2024
  • Ώρα έναρξης 20:00
  • ΟΑΚΑ (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ)
  • Προπώληση www.more.com (πρώην viva.gr)
  • Εισιτήρια από 35€
  • Εταιρία Παραγωγής: BG Sound Stage
  • Local Producer: Artistic Production Services
  • Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Βίκυ Κοκκίνη, Μ. 6972772398, Email: vkokkini16@gmail.com