Τοπικά

Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Αχαΐας: Μετά το διήμερο τι;

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Θέση στο θέμα που έχει ανακύψει με τη μουσική στη διάρκεια του πανηγυριού της Αχαγιάς για τον Τίμιο Σταυρό πήρε και ο επικεφαλής της “Λαικής Συσπείρωσης”, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, αναφέροντας πως:

“Καυγάς έντονος εξελίσσεται μεταξύ των τριών άλλων παρατάξεων γιά το τι μέτρα θα ισχύσουν το 2ήμερο του πανηγυριού της Αχαγιάς.
Η διευκόλυνση της ομαλής λειτουργίας της τοπικής αγοράς με σεβασμό στους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους είναι εκ των ουκ άνευ. Παράλληλα μέτρα που ίσχυαν κατά την περίοδο της έξαρσης του κορονοιού πρέπει να καταργηθούν.
Αυτό που δε λένε πάντως στις ανακοινώσεις-καταγγελίες οι παρατάξεις και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είναι τι θα ακολουθήσει μετά το 2ήμερο. Το τσουνάμι της αναδουλειάς που μαστίζει την αγορά της Αχαγιάς (όχι τις αλυσίδες )θα οδηγήσει και σε άλλα κλεισίματα; Στον κεντρικό δρόμο και στους δύο παράδρομους μετρήσαμε πενήντα κλειστά και ξενοίκιαστα .
Γιαυτά έχουν να πούνε κάτι ή δε θέλουν να ταράξουν τη διακομματική τους συναίνεση στην αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί στο κλείσιμο.
Εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση αυτά θεωρούμε πρωτεύοντα και γι αυτά θα παλέψουμε. Πάμε μαζί ν αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς.
Είναι στο χέρι μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε!”.