Τοπικά

Φ. ΛΙΑΚΟΣ: Με πάνω από 200 υποψήφιους η “Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα”

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με συνολικά περισσότερους από 200 υποψηφίους, κατατέθηκε και επίσημα ο Συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» με επικεφαλής τον Φίλιππο Λιάκο, ο οποίος ανέφερε

«θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους, τις γυναίκες και τους άνδρες που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου, που όλο αυτό το διάστημα στέκονται αγέρωχοι σε αυτή την μεγάλη  προσπάθεια, για την αλλαγή εποχής στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας! Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας, διότι πρόκειται για επιτυχημένους συμπολίτες σε διάφορους τομείς, για δημότες που αγωνιούν και πασχίζουν για το μέλλον του τόπου μας! Όμως είμαι περήφανος και για το γεγονός, ότι η νεολαία, πίστεψε στο πρόγραμμά μου και στελέχωσε το ψηφοδέλτιό μας, με νέους επιστήμονες, αγρότες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες!

Η πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας, είναι σημαντική: Η τεράστια υπεροχή και η  δυναμική νίκης που έχει αποκτήσει πλέον η Παράταξή μας, με φέρνει ως υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, ενώπιον ιστορικών ευθυνών!

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου και τα μηνύματα που λαμβάνουμε, μαρτυρούν ότι επέρχεται η μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας!

Η Παράταξή μας, είναι απολύτως έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη εισόδου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στη νέα εποχή!

Με συγκροτημένο πρόγραμμα, με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο, με τους κατάλληλους ανθρώπους, που ζουν και μένουν στη Δυτική Αχαΐα! Με ικανούς υποψηφίους, χωρίς κομματικές ταμπέλες και από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, χωρίς αποκλεισμούς και κομματικά στεγανά. Η παράταξη «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», είναι έτοιμη να φέρει τη μεγάλη αλλαγή! Μέχρι όμως και την ημέρα των εκλογών, ο αγώνας μας δεν πρέπει να σταματήσει ούτε λεπτό! Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες, για το πρόγραμμά μας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε καφενείο, σε κάθε χωράφι, σε κάθε χωριό! Κάθε ψήφος είναι πολύτιμη!

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα».