Τοπικά

Απάντηση Αλεξόπουλου σε Μυλωνά: Επιλέγουμε άλλο επίπεδο – Μην συνεχίζετε τον κατήφορό σας

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Μυλωνάς σε εφημερίδα της Πάτρας για τις εκλογές του Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

“Επιλέγουμε άλλο επίπεδο κ. Μυλωνά.
Μην συνεχίζετε τον κατήφορό σας!
Ο κ. Μυλωνάς είναι Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας. Τον κ. Μυλωνά εμπιστεύθηκε η πλειοψηφία του Δήμου, το 2019, προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.
Ο κ. Μυλωνάς ως Δήμαρχος οφείλει να είναι ενωτικός, ήπιος, κατευναστικός, ηθικός, έντιμος και Δημοκρατικός.
Η Δημοκρατία επιτάσσει κάθε 4 ή 5 τώρα χρόνια, να γίνονται εκλογές. Εκεί κρίνονται όλα. Η προεκλογική του συμπεριφορά έως τώρα δείχνει ότι δεν τιμά τον ρόλο που του εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μας.
Σήμερα με νέα συνέντευξή του, αντί να παρουσιάζει το έργο που έπραξε την τετραετία που πέρασε, επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε μένα και στους υποψηφίους της παράταξής μας.
Οι συμπολίτες μας θα κρίνουν αυτήν την συμπεριφορά.
Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε παρ’ όλο που έχουμε πολλά να πούμε σε αυτό το επίπεδο.
Επιλέγουμε άλλο επίπεδο, αυτό που αξίζει στο κύρος της Δυτικής Αχαΐας, της έντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης.
Ας έρθει λοιπόν ενώπιος ενωπίω, αν τολμά, σε ένα ζωντανό debate, επι ίσοις όροις, να πει όλα αυτά που αναφέρει μέσα από τα χυδαία γραφόμενά του με την ασφάλεια του μονολόγου σε μία εφημερίδα. Ας έρθει να μας πει για το ανύπαρκτο έργο του.
Εμείς επιλέγουμε πολιτική και όχι προσωπική αντιπαράθεση.
Ήρθαμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε.
Αντιλαμβανόμαστε το ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του γιατί βλέπει την αποδοκιμασία της κοινωνίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται να υβρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Αν κ. Μυλωνά ως άνθρωπος στερείστε του ήθους και της ευγένειας στην καθημερινότητα της συναναστροφής σας με τους συμπολίτες μας, τουλάχιστον σεβαστείτε τον θεσμό που υπηρετείτε και μην συνεχίζετε τον κατήφορό σας”.