Τοπικά

Ανοιχτό κάλεσμα στους πρώην υποψήφιους και ψηφοφόρους του ΑΚΙΔΑ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πριν από λίγες ώρες ο επικεφαλής της παράταξης ΑΚΙΔΑ με ανακοίνωση του έβαλε τίτλους τέλους σε αυτό που γνωρίζαμε από το 2019.

Οταν δηλ.προσχώρησε ο ίδιος στην πλειοψηφία και αναδείχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Δήλωσε δε πως δεν υπάρχει πλέον παράταξη και αυτός θα είναι υποψήφιος με το Μυλωνά.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς που πιστέψατε και παλέψατε για μια άλλου τύπου τοπική αυτοδιοίκηση και σας καλώ να βρεθούμε μαζί. Να μην περάσει η απογοήτευση και η παραίτηση, αυτό θα είναι δικαίωση σε αυτούς πού διαμόρφωσαν τις εξελίξεις.

Υπήρχε και υπάρχει η Λαϊκή Συσπείρωση. Εμείς δεν παίζουμε στα χρηματιστήρια της συναλλαγής και της διαπλοκής. Το έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία μας όχι μόνο στο Δήμο αλλά και γενικότερα στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και των διεκδικήσεων.

Με πολλούς από εσάς έχουμε βρεθεί και θα ξαναβρεθούμε μαζί σε εργατικούς αγώνες, σε αγροτικές κινητοποιήσεις, σε ότι ζωντανό έχει κινηθεί ολ αυτά τα χρόνια. Ενωμένοι να συνεχίσουμε μαζί. Έχουμε με το μέρος μας το δίκιο, τη σταθερότητα, τους προβληματισμούς και το μεράκι . Ελάτε να κάνουμε μαζί το βήμα. Το ψηφοδέλτιο μας έχει συγκροτηθεί από ανθρώπους γνωστούς στην ευρύτερη περιοχή που αναδείχτηκαν από τη δουλειά τους και μόνο. Επιστήμονες, εργάτες,αγρότες, συνταξιούχους,νεολαιους. Αξίζει να το ενισχύσετε και με την παρουσία σας.

Μόνο ενωμενοι και δυνατοί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους άλλους, τους τυχοδιώχτες, τους υστερόβουλους, τα κάθε λογής συμφέροντα που εν όψη εκλογών συνασπίζονται σε διακομματικές συμμορίες. Οι μέχρι χθές ορκισμένοι εχθροί πού αποκαλούσε ο ένας τον άλλο απατεώνα και κλέφτη γίνονται φίλοι και συνεργάτες, δήθεν για το καλό του τόπου.
Πάμε λοιπόν. Όλοι μας και μόνοι τους.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος – Υπ. Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας με την Λαϊκή Συσπείρωση