Τοπικά

Πάτρα : Ο Γιωργος Μπατάλης υποψήφιος με τον Πέτρο Ψωμά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ του Πέτρου Ψωμά :

Δυναμικά συνεχίζει ο Πέτρος Ψωμάς την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης σπιράλ για τη διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοινώνει σήμερα άλλα έξι πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ομάδα του, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Μεταξύ αυτών και ο ΔυτικοΑχαιός Γιώργος Μπατάλης : 

«Dream, believe, act for Patras»

«Παρακολουθώντας την ομάδα του σπιράλ και την παρουσίαση των προτάσεων και του προγραμματισμού του Πέτρου Ψωμά, συνειδητοποίησα ότι είναι μακριά από τα κομματικά χρώματα, και τις πολιτικές ταυτότητες. Όποιος έχει γνωρίσει τον Πέτρο μπορεί εύκολα να διακρίνει μια δυνατή προσωπικότητα, μια ήρεμη  δύναμη που μπορείς να εμπιστευτείς.

Συμμετέχω δυναμικά και δηλώνω την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης του σπιράλ, δίπλα στον Πέτρο Ψωμά, για μία πόλη πιο ανθρώπινη, όμορφη, καθαρή, λειτουργική, προσβάσιμη, για μια πόλη σύγχρονη που της αξίζει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Μέσα από τη διαδρομή  μου στον χώρο του μάρκετινγκ και του εμπορίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό πιστεύω ότι μπορώ να αφουγκραστώ τον ελεύθερο επαγγελματία, τον πολύτεκνο πατέρα, τον συμπολίτη της διπλανής μας πόρτας, τις ανάγκες  και τους προβληματισμούς τους, αλλά και  να  βοηθήσω στην προώθηση και ανάπτυξη του επαγγελματικού και πολιτιστικού κεφαλαίου του Δήμου μας.»

Ο Γιώργος Μπατάλης γεννήθηκε στην Κάτω Αχαΐα και δραστηριοποιήθηκε από το 1980 και για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, μέσα από εμβληματικά μαγαζιά που άφησαν το στίγμα τους στην Δυτική Αχαΐα όπως τα, Stagio Club και Donuts King. Τα τελευταία 35 χρόνια ζει στην Πάτρα. Δραστηριοποιείται από το 1999 στο χώρο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ & της Online Επιχειρηματικότητας, παράλληλα  με την οικογενειακή του επιχείρηση «Στολές Διαμαντόπουλος» στην Πάτρα.

Έχει διετή εκπαίδευση στην Ακαδημία Coaching Evolution Int’l στον τομέα της ανάπτυξης ανθρωπίνων δεξιοτήτων και ανθρωπίνου  δυναμικού. Στο πλαίσιο της ενασχόλησής του  με τον κλάδο του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ, έχει  παρακολουθήσει  επιμορφωτικά σεμινάρια στο NLP, Social Media Marketing,e-mail Marketing, έχει  πιστοποιηθεί από μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα οικονομικά Fora του Economist.

Είναι ιδρυτής του «Winners  Seminars Group»,  ενός οργανισμού υποστήριξης και εκπαίδευσης επιχειρηματιών και ασχολείται ενεργά με τη δικτύωση. Επίσης, έχει  ιδρύσει με τους συνεργάτες του,  το «Winners Give Love», με πολλές εθελοντικές δράσεις. Του αρέσει το διάβασμα, το blogging, o χορός, η πεζοπορία, οι εκδρομές και οι νέες τεχνολογίες. Έχει έντονη κοινωνική παρουσία στην Πάτρα και στα  σχέδιά του ήταν πάντα  η ενασχόληση με τα κοινά της πόλης μας. Είναι παντρεμένος  με την Κατερίνα Διαμαντοπούλου και είναι πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών, του Νίκου, της Κατερίνας- Παυλίνας, της Αθανασίας και της Ιωάννας.