Τοπικά

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος μιλά στο Θάνο Τσάμη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο 26χρονος Αχαγιώτης Χρήστος Αδαμόπουλος μιλάει στο #T.V. Production και στον Θάνο Τσάμη για τη ζωή του και την συμμετοχή του στον διαγωνισμό του X-factor που τον παρακολουθήσαμε.

Ο Χρήστος είναι Αχαγιώτης, γιος του Γιώργου Αδαμόπουλου, πρώην επαγγελματία στην περιοχή μας και της Κυριακής Νιφόρα, ενώ έχει μια αδερφή την Φωτεινή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον χώρο της καλαθοσφαίρισης όπου αγωνίστηκε σε αρκετές τοπικές ομάδες και σε τουρνουά. Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θάνος Τσάμης : Χρήστο το τραγούδι πως προέκυψε για σένα ; 

Xρήστος Aδαμόπουλος : Δεν άργησα να καταλάβω από πολύ μικρός πως έχω μια καλή φωνή. Σε αυτό βοήθησε και ο δάσκαλος μουσικής στο δημοτικό ο κ. Άγγελος! Εκείνος ήταν που με ξεχώρισε και με πήγε στο δημοτικό ωδείο Πατρών, όπου μάλιστα είχα υποτροφία τα δύο πρώτα χρόνια. Εκεί έμεινα μέχρι την δευτέρα λυκείου, οπότε και σταμάτησα για να αφοσιωθώ στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Στο ωδείο ξεκίνησα να παίζω βιολοντσέλο, κάτι το οποίο έχω σκοπό να συνεχίσω σύντομα, κι έχω τελειώσει επίσης σολφεζ και αρμονία. Στη συνέχεια ασχολήθηκα για ένα έτος με την κλασική κιθάρα με δάσκαλο έναν πολύ καλό μου φίλο, επίσης αχαγιώτη, τον Ανδρέα Τσάφο.  Δεν είναι πάντα εύκολο να κυνηγήσεις κάτι, χρειάζεται και το κατάλληλο έδαφος! Αυτό ψάχνουμε όλοι μας, αυτό ψάχνω κι εγώ. Έχω καταλήξει πως πρέπει πρώτα να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, να έχουμε φτιάξει την ψυχολογία μας και μετά έρχονται όλα!

Θ.Τ. Ποιο είναι το είδος μουσικής που σου αρέσει ;

Χ.Α. Μου αρέσουν πολλά είδη μουσικής αλλά σίγουρα δεν γίνεται να τραγουδάμε πάντα ότι μας αρέσει! Θα κατέληγα λοιπόν στο ελαφρολαικο και κυρίως στο έντεχνο. Αν μπορώ να πω πως υπάρχει αυτή η κατηγορία καθώς έτσι είναι σα να λέω πως υπάρχει και άτεχνη, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!

Θ.Τ. Ο διαγωνισμός του X-Factor που σε είδαμε πως προέκυψε για σένα ;

Χ.Α. Στο x-factor δήλωσα τυχαία συμμετοχή. Μάλιστα την πρώτη φορά που με κάλεσαν να πάω στην οντισιόν αρνήθηκα γιατί το είχα μετανιώσει! Με κάλεσαν όμως και δεύτερη φορά όπου επέμεναν κι έτσι το ξανασκέφτηκα και πήγα. Είπα στον εαυτό μου πως δεν έχεις κάτι να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις!

Θ.Τ. Πως έζησες την εμπειρία του διαγωνισμού όντας πρωτάρης σε τέτοια διαδικασία ;

Χ.Α. Είναι πολύ καλή εμπειρία. Παίρνεις πράγματα..δίνεις πράγματα! Όπως και στην ζωή, όμως, το θέμα είναι να μην απογοητεύεσε με τίποτα και να προχωράς!

Θ.Τ. Ο στόχος σου σχετικά με τον διαγωνισμό ;

Χ.Α. Ο μόνος στόχος που έχω, όσον αφορά τον διαγωνισμό, είναι κάθε φορά που τραγουδάω να αρέσω και να αγγίζω με την φωνή μου τον κόσμο. Τίποτα άλλο κι όπου βγει μετά!

Θ.Τ. Οι φιλοδοξίες του Χρήστου ποιες είναι (γενικότερα) ;

Χ.Α. Γενικότερες φιλοδοξίες έχω και μάλιστα πολλές! Πιστεύω πως για να πετύχεις θες 3Τ , ταλέντο-τόλμη-τύχη! Έχω τα δύο, ψάχνω το τρίτο. Αν έρθει, τότε θα πάω εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που θέλω.. κοιτάω μπροστά κι όλα καλά θα πάνε.

Χρήστο η ομάδα του westcity.gr & T.V.production σου εύχονται καλή επιτυχία και να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου!