Τοπικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτ. Αχαΐας- Νέοι πρόεδροι σε ΚΕΔΔΥ και ΔΕΥΑΔ

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Σήμερα το απόγευμα διά ζώσης θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας με τα δύο πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τις παραιτήσεις των προέδρων στη ΔΕΥΑΔ και στην ΚΕΔΔΥ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δύμης) αλλά και τον ορισμό νέων με έντονο «άρωμα» συγκλίσεων. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο κ. Πουλίδας αποχωρεί από τη ΔΕΥΑΔ για να δώσει τη θέση του στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Κουνάβη, επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ, ο οποίος αμέσως μετά τις εκλογές συνεργάστηκε με τη δημοτική Αρχή, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η αλλαγή σκυτάλης στην ΚΕΔΔΥ.

Ο νυν πρόεδρος, Τάσος Βερόπουλος αναμένεται να παραιτηθεί για να προταθεί ως αντικαταστάτριά του, η Ροδία Καραμπελιά, η οποία είναι η πρώτη «μεταγραφή» της δημοτικής Αρχής από την παράταξη Νικολάου. Η κ. Καραμπελιά, πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου «Πάλεια» Κάτω Αχαΐας στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον Χρήστο Νικολάου και την παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και σύμφωνα με πληροφορίες θα προταθεί από τον Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά να αναλάβει τα «ηνία» της Κοινωφελούς Επιχείρησης.