Lifestyle

Πρεμιέρα για την ταινία PARI με την συμμετοχή του Αχαγιώτη ηθοποιού Θανάση Τούμπουλη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η ταινία συμμετείχε στο 70ο διεθνές διαγωνισμό ταινιών του Βερολίνου 2020.

Είναι μια ταινία του διεθνούς βραβευμένου Ελληνο-Ιρανου σκηνοθετη Σιαμάκ Ετεμάντι, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16/7/2020. Μια διεθνής συμπαραγωγή της Ελλάδας Γαλλίας Ολλανδίας και Βουλγαρίας με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της ΕΡΤ.

Είναι ένα ατμοσφαιρικό και περιπετειώδες δράμα, γυρισμένο εξολοκλήρου στην Αθήνα. Βασική πρωταγωνίστρια είναι η Ιρανή Παρί, η οποία καταφθάνει με τον άντρα της για να επισκεφτούν το γιο τους που σπουδάζει στην Αθήνα. Οταν εκείνος δεν εμφανίζεται για να υποδεχτεί τους γονείς του στο αεροδρόμιο, η Παρί αναγκάζεται να ξεκινήσει την αναζήτησή του σε μία ξένη πόλη. Ακολουθώντας τα βήματα του ανυπότακτου γιου της, χρησιμοποιεί τα πάντα και τους πάντες για να φτάσει στις πιο σκοτεινές γωνιές της πόλης, αλλά και στα πιο άγνωστα βάθη της ψυχής της.

Ο Θανάσης Τούμπουλης ανέφερε σχετικά: Συνεχίζοντας το ταξίδι της, μετά από το Bernilane Panorama 2020, έφτασε πια η ώρα της Ελλάδας για τη ταινία Pari του Siamak Etemadi, με την Melika Foroutan, τον Shahbaz Noshir, την Σοφία Κόκκαλη, την Λένα Κιτσοπούλου κι άλλους κι άλλους πολλούς δυνατούς ηθοποιούς. (Μεταξύ μας τώρα, μη βγει παραέξω, εκτός από δυνατούς, σημαντικούς και υπέροχους ηθοποιούς, έχω κ εγώ το ατάλαντο, την συμμετοχή μου). Λοιπόν, από την ερχόμενη Πέμπτη, στις 16 του μήνα, η Pari στα καλοκαιρινά μας τα σινεμαδάκια. Άιντε παίδες καλή προβολή και να είναι καλοτάξιδη !!!!

Δείτε το Trailer