Lifestyle

Pari – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετέχει ο Θανάσης Τούμπουλης

συμμετέχει ο Θανάσης Τούμπουλης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην τελική διαδρομή υλοποίησής της, μπήκε η ταινία Pari του βραβευμένου ελληνοϊρανού σκηνοθέτη Σιαμάκ Ετεμάντη που συμμετέχει ο Θανάσης Τούμπουλης.

Μια παραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας, Βουλγαρίας και Ολλανδίας η οποία έχει εγκριθεί για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ταινιών του φεστιβάλ Καννών. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι βραβευμένοι διεθνείς ηθοποιοί Foroutan Melina και ο Noshir Shahbaz. Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Αθήνα.

Στην ταινία συμμετέχει και ο Αχαγιώτης ηθοποιός Τούμπουλης Θανάσης, ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο και χαρά για την οικογένεια και τους φίλους του.

Είναι τιμή και για την πόλη της Κάτω Αχαΐας γιατί ο Θανάσης Τούμπουλης «ανήκει» στην ομάδα των συμπολιτών μας που «ξεχωρίζουν» σε οποιοδήποτε βαθμό, ο κάθε ένας στον τομέα του, και οι οποίοι ποτέ δεν ξεχνούν και δεν φεύγουν από την πόλη τους. Πάντοτε αναφέρονται σε αυτήν και συμμετέχουν μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες, που ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση και διόρθωση των κακώς κειμένων της πόλης μας.

Η υπόθεση του «Pari» είναι η ακόλουθη:

«Οταν ο Μπάμπακ, ένας Ιρανός σπουδαστής στην Ελλάδα δεν εμφανίζεται για να υποδεχτεί τους γονείς του στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, η μητέρα του, η Παρι, αναγκάζεται να ξεκινήσει μια αναζήτηση που θα την οδηγήσει πολύ μακρύτερα από την αναζήτηση μιας μητέρας για τον εξαφανισμένο γιο της.

Η Πάρι και ο μεγαλύτερος συζυγός της, Φαρόκ, δεν είναι προετοιμασμένοι για να αναζητήσουν ένα φυγά σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Πιστοί Μουσουλμάνοι, αυτή θα είναι η πρώτη τους φορά εκτός χώρας και δεν μιλούν παρά ελάχιστα αγγλικά. Σύντομα, θα φτάσουν σε αδιέξοδο και, όταν ο Φαρόκ θα διατάξει την επιστροφή τους στο Ιράν, η Πάρι θα κάνει κάτι που μοιάζει ανήκουστο: το σκάει και συνεχίζει μόνη της την αναζήτηση.

Ακολουθώντας τα βήματα του επαναστάτη γιου της, χρησιμοποιεί τα πάντα και τους πάντες, για να φτάσει στις πιο σκοτεινές γωνιές της πόλης αλλά και στα πιο απάτητα βάθη της ψυχής της»

Με τον Σκηνοθέτη Σιαμάκ Ετεμάντη

Μαζί με τον Noshir Shahbaz

Με την Melika Foroutan