Τοπικά

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτ. Αχαΐας- Έλεγχος νερού και απορρίμματα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

-Έγκριση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθησαν με διά περιφοράς συνεδριάσεις του οργάνου, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την εκτός έδρας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρθ.67 παρ. 10 του ν.3852/2010)

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου (Α΄ τρίμηνο 2020).

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή συνολικού ποσού 94.160,00 ευρώ, για την β΄ δόση λειτουργικών δαπανών έτους 2020 των σχολικών μονάδων.

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Αποζημίωσης Ιδιοκτησιών κατ΄ εφαρμογή της αριθ. 45/2009 Διορθωτικής Πράξης, της 1/89 Πράξης Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης της Κάτω Αχαΐας

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την υλοποίηση της δράσης «Ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και των Ιερών Μητροπόλεων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών που βιώνουν από τη διασπορά και τη διάδοση του κορωνοïού SARS-COV-2 (COVID- 19)»

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Έγκριση για σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, για την σύνταξη μελέτης παροχής υπηρεσίας με τίτλο Υπηρεσία Ελέγχου της ποιότητας νερού για το έτος 2020

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συνέχιση παραμονής Λαϊκής Αγοράς Κάτω Αχαΐας, στο προκαθορισμένο Ανατολικό σημείο επί της οδού Φλέμιγκ και Αθηνάς – Φλέμιγκ και Παυσανίου έως και την λήξη των μέτρων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΣΥΔΙΣΑ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ για την παροχή για την παροχή υπηρεσιών «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΔΙΣΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ»

Εγκρίθηκε Ομόφωνα

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Παροχή γνώμης για το σχέδιο τεχνικού προγράμματος του ΣΥΔΙΣΑ .Ν. Αχαΐας.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία

 

-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Παροχή γνώμης για το σχέδιο καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής του ΣΥΔΙΣΑ

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία