Τοπικά

Σύλλογος Νιφορεϊκων – Έκαναν “γυαλί” όλο το χωριό !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνέχεια καθαριότητας για τα μέλη του συλλόγου Νιφορείκων , όπου σ ενα 2ήμερο καθαριότητας έκαναν “γυαλί” όλο το χωρίο και την παραλία ! Αναλυτικά αναφέρει ο σύλλογος : 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη δράση καθαριότητας της παραλίας και των δρόμων, που οδηγούν σε αυτή. Κόπηκαν κλαδιά δέντρων που παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων, κόπηκαν τα χόρτα σε όλους τους δρόμους και μαζεύτηκαν τα σκουπίδια. Για να τα καταφέρουμε, μια ομάδα ανθρώπων-εθελοντών δούλεψε για 2 ημέρες. Με κοινό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές των δράσεων της Παρασκευής και του Σαββάτου. Στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας Δόξα Νιφορείκων, Δ.Σ και παίχτες, που βρέθηκαν δίπλα μας από την αρχή της δράσης. Στον Κώστα Παπαδόπουλο και Δημήτρη Βρύνια για τη συμμετοχή τους με τους καταστροφείς. Στον Πρόεδρο της Κοινότητας Οδυσσέα Μαγκαφά, για το συντονισμό των μηχανημάτων. Στον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ Νίκο Πετρόπουλο για την συμμετοχή του και την βοήθεια του για την ανεύρεση καταστροφέα. Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Άγγελο Καραντζά για την υλική και ηθική συμπαράσταση στη δράση μας.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και σας θέλουμε όλους αρωγούς στις προσπάθειες μας.