Τοπικά

Δυτική Αχαΐα – Επέστρεψαν οι σφραγίδες στους τοπικούς προέδρους

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αποτελούσε προεκλογική δέσμευση και έγινε πράξη.

Οι σφραγίδες των Τοπικών Κοινοτήτων αποτελούσαν μήλον της έριδος εδώ και χρόνια. Ήταν θέμα αντιπαράθεσης καθ όλη την 5ετία της Δημοτικής Αρχής Νικολάου, καθώς η συγκεκριμένη τακτική “φίμωνε” τους τοπικούς προέδρους, αλλά έβαζε και τους δημότες σε ταλαιπωρία, καθώς για μια απλή εργασία που μπορούσε να διεκπεραιωθεί από την Τοπική Κοινότητα, έπρεπε να επισκεφθούν το Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα.

Πλέον οι σφραγίδες επέστρεψαν στα χέρια των προέδρων στις Τοπικές Κοινότητες προς διευκόλυνση φυσικά των Δημοτών. Οι πρόεδροι χαιρετίζουν την απόφαση αυτή του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρου Μυλωνά. 

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νιφορείκων Οδυσσέας Μαγκαφάς αναφέρει : “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας για την σταθερή του υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά στους προέδρους των κοινοτήτων για την σφραγίδα. Παρόλο τα γεγονότα της πανδημίας του κοροναϊού το υλοποιησε. Αυτο είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης προς όλους τους προέδρους των κοινοτήτων και γι’αυτό δημόσιος τον ευχαριστώ”.

Η πρόεδρος της Τ.Κ. Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου επισήμανε : Μετά από αρκετά χρόνια και πάλι οι σφραγίδες στα χέρια των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων. Και αυτό έγινε πράξη από την παρούσα δημοτική αρχή και την προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Σπύρου Μυλωνά. Υπόσχεση ότι θα την χειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο για τους χωριανούς μας, όσο και για το δήμο Δυτικής Αχαϊας.