Τοπικά

Συνάντηση στο Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας – Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας για τον κορονοϊό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ανάμεσα στο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Νικ. Μυλωνά και το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας κ. Αναστάσιο Γιακουμή με θέμα τα επιδημιολογικά δεδομένα του νέου Κορονοϊού.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν στη συνάντηση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουνάβης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Άγγελος Καραντζάς και ο Ειδικός Συνεργάτης του Γραφείου του κ. Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Η Δημοτική Αρχή και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας από κοινού συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρή και θεσμικά σωστή ενημέρωση στους δημότες.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας του Κέντρου Υγείας σε περίπτωση ενδεχόμενου κρούσματος προκειμένου να ανακοπεί άμεσα η αλυσίδα μετάδοσης, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε «Είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία, εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής που ορίζει το Υπουργείο Υγείας καθώς και να συμβουλευόμαστε μόνο τους ειδικούς και τους επιστήμονες, ενεργώντας πάντα με ψυχραιμία και αποφεύγοντας να λειτουργούμε με πίεση και πανικό».