Αθλητισμός

Έκοψε την πίτα της η Αχαϊκή

 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ομάδα της Αχαϊκής, που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Η ανακοίνωση της Αχαϊκής για την εκδήλωση:

«Στη κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μελίνα Μερκούρη έκοψε πριν από λίγα λεπτά τη πίτα του η Αθλητική Ένωση της Αχαικη Α.Ε.. Αθλητές μικροί και μεγάλοι, γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και επίσημοι βρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας τον γηραιότερο σύλλογο της Δυτικής Αχαΐας και έναν από τους μεγαλύτερους σε όλη τη Χώρα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Μυλωνάς Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και θεμάτων παιδείας κος Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Καραντζάς Άγγελος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κουνάβης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ κος Πετρόπουλος Νίκος, ο τεος Δήμαρχος Δύμης κος Γκοτσούλιας Διονύσιος, ο Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Νιφορεΐκων κος Μαγκαφάς Οδυσσέας, οι δημοτικοί συμβούλοι κος Καμπέρος Ηλίας και Ταπεινός Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΠΑΛΕΙΑ κα Καραμπελιά Ροδία.

Αμφότεροι ευχήθηκαν τα καλύτερα σε όλο τον οργανισμό και στους ανθρώπους που περιστοιχίζουν αυτόν.

Σύσσωμη η διοίκηση και το τεχνικό team έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο αποτέλεσμα τον Μάιο με την κατάκτηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ομπρελοκ, εορταστικά με το λογότυπο των 100 ετών, ατζέντες, ρολόγια διακόσμησης,καπελάκια κ.α. είχαν δημιουργήσει μια ξεχωριστή γωνία στο πολιτιστικό κέντρο δείγμα του εορταστικού κλίματος των 100 ετών που υπάρχει στο σύλλογο και στη πόλη.

Ευχή όλων για υγεία, ευημερία πρόοδο και πάντα δίπλα στην μεγάλη μας κυρία την ΑΧΑΪΚΉ.»