Τοπικά

Προσποιήθηκε τον πελάτη και κλείδωσε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα για να τον κλέψει

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, αποπειράθηκαν με την χρήση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού να προκαλέσουν φθορές σε ΑΤΜ. Από τις ενέργειες των δραστών προκλήθηκε ρύπανση στην εξωτερική επιφάνεια του  ΑΤΜ.

Επίσης, συνελήφθη, χθες, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι βρισκόμενος ως πελάτης, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, έπεισε τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, να εισέλθει μέσα σε βοηθητικό χώρο του καταστήματος, όπου αφού τον κλείδωσε σε δωμάτιο, στη συνέχεια αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (9) μηνών και (10) ημερών για αντίσταση, κλοπή και υπεξαίρεση.

Εξ άλλου, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 11χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε  κτηνιατρείο και αφαίρεσε μία γυναικεία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και έγγραφα.Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησής της εποπτείας του.

Τελος, από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες το μεσημέρι, στο Ρίο Πατρών, μια 20χρονη πεζή, δέχθηκε επίθεση από τρείς αδέσποτους σκύλους, που την δάγκωσαν στο πόδι, προκαλώντας της σωματική βλάβη.