Τοπικά

Η σχέση της 27χρονης που άφησε το μωρό της στην Πλαζ με τη Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από westcity team
 
 
 
 

Από χωριό της Δυτικής Αχαΐας κατάγεται η 27χρονη που άφησε το νεογέννητο μωρό της στην Πλαζ με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η κοπέλα εργαζόταν και διέμενε τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ωστόσο, διατηρούσε επαφές στο χωριό στο οποίο ζουν μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανύπαντρη μητέρα δεν είχε ενημερώσει τους γονείς και τα αδέλφια της για την εγκυμονύση, γι’ αυτό κι όταν εισήχθη στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου της Πάτρας ήταν μόνη. Μάλιστα, όταν πήγε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της, δεν είχε μαζί της όχι μόνο δικά της ρούχα, αλλά ούτε και του μωρού.

Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της η οικογένειά της και φίλοι.

Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση».

Όπως είπε η 27χρονη στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε. Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ συγγενείς και φίλοι δε γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.

Μάλιστα, η 27χρονη μητέρα, όπως και η οικογένειά της, δε γνώριζαν μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης ότι το μωρό είναι νεκρό.